ΣΤΗΛΕΣ

Μέσι και Ρονάλντο μοίρασαν ευχές μέσα από οικογενειακές φωτογραφίες

Μέσι και Ρονάλντο μοίρασαν ευχές μέσα από οικογενειακές φωτογραφίες
AP PHOTO/JON SUPER

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος απολαμβάνει την ημέρα των Χριστουγέννων και αυτό φαίνεται και μέσω των social media, με τους Μέσι και Ρονάλντο να πρωταγωνιστούν (PHOTOS).

Ο βασιλιάς των σπορ "τρελαίνει" τους αμέτρητους φανς του καθημερινά, ωστόσο υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα πάντα σταματούν και μία τέτοια ημέρα είναι και εκείνη των Χριστουγέννων, με τους παίκτες να έχουν ετσι την ευκαιρία να γιορτάζουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το ίδιο συνέβη και φέτος, με τους ποδοσφαιρικούς σταρ να κατακλύζουν τα social media με τις φωτογραφίες τους με φοντω το χριστουγενιάτικο δέντρο και μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να συμμετέχουν μάλιστα σε αυτό το εορταστικό κλίμα και με την ιδιότητα του πατέρα.

Τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Αργεντινός ντύθηκαν... εορταστικά και έβγαλαν τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με τους συντρόφους τους (Χεορχινα Ροντρίγκεθ και Αντονέλα Ροκούτσο αντίστοιχα) και τα παιδιά τους, στέλνοντας φυσικά μήνυμα σε όλο τον κόσμο για όμορφα και ανέμελα Χριστούγεννα.

Τα ποσταρίσματα των Ρονάλντο και Μέσι για την ημέρα των Χριστουγέννων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ