ΣΤΗΛΕΣ

"Μοιραίο" το ντέρμπι για Βιεϊρά-Μουντάρι!

"Μοιραίο" το ντέρμπι για Βιεϊρά-Μουντάρι!
Μουντάρι-Βιεϊρά

Θύματα διάρρηξης έπεσαν Βιεϊρά-Μουντάρι την ώρα του ντέρμπι με τη Μίλαν, με τη "ζημιά" να είναι 1.000.000€!

Αρχικά, οι δύο "νερατζούρι" έζησαν μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές της καριέρας τους με το 4-0 της Ίντερ επί της Μίλαν στο "Μεάτσα" όπου μπήκαν αμφότεροι ως αλλαγή (ο Μουντάρι στο 60' αντί του Μότα και ο Βιεϊρά στο 73' αντί του Σνάιντερ), όμως λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως είχε γίνει διάρρηξη στα σπίτια τους στο Μιλάνο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι των παικτών την ώρα του ντέρμπι σπάζοντας τα παράθυρα, και έκαναν πραγματικό "πλιάτσικο", καθώς αφαίρεσαν high teck αντικείμενα, μετρητά, κοσμήματα και ρολόγια αξίας.

Όσο για τη "ζημιά"; Τα αντικείμενα που "έκαναν φτερά" από το σπίτι του Γάλλου μέσου κοστολογούνται γύρω στα 800.000 ευρώ, ενώ για τον Μουντάρι το αντίστοιχο ποσό κυμαίνεται στα 200.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκανέζος διεθνής άσος έγινε στόχος εγκληματιών: τον περασμένο Μάη του εκλάπη ρολόι αξίας 17.000 ευρώ μετά από επίθεση που του έγινε, ενώ την ίδια ημέρα κλέφτες επιχείρησαν να κλέψουν το αμάξι του έξω ακριβώς από το σπίτι του, πριν όμως αντιληφθεί το περιστατικό και τους κυνηγήσει.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ