ΣΤΗΛΕΣ

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Κ.Ρονάλντο!

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Κ.Ρονάλντο!
Φιλίπι-Κ.Ρονάλντο

Σε νέες "hot" αποκαλύψεις για τον Κ.Ρονάλντο προχώρησε η Λετίτσια Φιλίπι στο πλαίσιο φωτογράφησης!

Η Φιλίπι εξομολογήθηκε τον τρόπο που έγινε η πρώτη γνωριμία της με τον Ρονάλντο, ενώ έβγαλε στη.. φόρα το χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλεί τον σύντροφό της.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Λετίτσια Φιλίπι:

Πως γνωριστήκατε;

Θέλω να σας ξεκαθαρίσω πως δεν γνωριστήκαμε στο γιοτ του Καναβάρο όπως γράφτηκε. Ήμασταν στο Κάπρι, αλλά σε ένα εστιατόριο. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν ξέφυγε το βλέμμα του ενός από τον άλλο ούτε για μία στιγμή, τότε ήρθε προς το μέρος μου και μου ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο. Εγώ δεν ήθελα να του το δώσω, όμως στο τέλος υπέκυψα.

Τι σας έκανε να προβείτε σε αυτή την κίνηση;

Ήταν πολύ γλυκός και πολύ χαριτωμένος: μου είπε ότι ήμουν πανέμορφη, μία καθαρή ομορφιά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Και εκείνη τη βραδιά περάσαμε όλη τη νύχτα στο τηλέφωνο.

Είναι αλήθεια πως ήσουν ο λόγος που άφησε τη Νερέιδα Γκαγιάρδο;

Όχι, είχαν ήδη χωρίσει πριν μία εβδομάδα, ίσως και λιγότερο, και μου είπε ότι τα πράγματα ότι δεν πήγαιναν πια καλά μεταξύ τους.

Γνωριστήκατε τον Ιούλιο, η ιστορία συνεχίζεται ακόμα;

Βλεπόμαστε λίγο, όμως συνεχίζουμε. Είναι αλήθεια ότι αυτός βγαίνει συχνά με διάφορες και αυτό δεν μου αρέσει, όμως το αποδέχομαι. Είμαστε μακριά και ύστερα ξέρω τί επιρροή έχει στις γυναίκες. Τρελαίνονται όταν τον βλέπουν. Για αυτό δεν στενοχωριέμαι.

Η τυπική σας βραδιά;

Μας αρέσει πολύ να μένουμε μέσα. Εγώ μαγειρεύω για αυτόν, τρελαίνεται για μακαρόνια. Προπονούμαστε μαζί, κολυμπάμε, τρέχουμε, κάνουμε σπορ και έπειτα αφοσιωνόμαστε στο κοινό μας πάθος: το να βλέπουμε ταινίες τρομού. Κλεινόμαστε στο σινεμά που έχει σπίτι του και περνάμε εκεί πολλές ώρες.

Πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Ένας εραστής τόσο ξεχωριστός όπως ακούγεται;


Ναί, είναι "τρέλα". Όμως είναι πάρα πολύ γλυκός και ουδείς το λέει αυτό.

Έχετε κάποια υποκοριστικά που να προσφωνεί ο ένας τον άλλο;


Ναι, σχεδόν πάντα αποκαλεί ο ένας τον άλλο "αγάπη", όμως εγώ τον φωνάζω "πατατούλα".

Το πιο όμορφο δώρο που σου έχει κάνει;

Κάθε φορά που πηγαίνω στο Μάντσεστερ έρχεται να με πάρει ο ίδιος από το αεροδρόμιο. Όμορφο, κομψό. Για μένα αυτό είναι το ομορφότερο δώρο.

Τι σου είπε ο Ρονάλντο για το ημερολόγιο; Είναι ζηλιάρης;

Στην πραγματικότητα δεν ξέρει τίποτα. Μόλις πάω στην Αγγλία θα του το δείξω. Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο ευτυχισμένος όταν το δει. Είναι ζηλιάρης ενώ προέρχεται από μία οικογένεια πολύ θρησκευόμενη.


































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ