ΣΤΗΛΕΣ

Νέο ραντεβού για Κ.Ρονάλντο-Π.Χίλτον!

Νέο ραντεβού για Κ.Ρονάλντο-Π.Χίλτον!
Πάρις-ρονάλντο

Μετά την "καυτή" νύχτα που μοιράστηκαν, η Π.Χίλτον κάλεσε τον Κ.Ρονάλντο σε πάρτι στη βίλα της (vid)!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών ΜΜΕ η διάσημη κληρονόμος περίμενε με αγωνία κάποιο μήνυμα στο κινητό της την Παρασκευή (12/6) από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, και από τη στιγμή που αυτό δεν ερχόταν αποφάσισε να παίξει αυτή το ρόλο του... κυνηγού.
"Κατά της διάρκειας της παραμονής της σε ένα κινηματογραφικό πλατό έδινε την εντύπωση ότι περίμενε ένα τηλεφώνημα και συνέχισε να κοιτάζει τα μηνύματα.

Από τη στιγμή που η πολυαναμενόμενη κλήση δεν ερχόταν η Χίλτον αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και οργάνωσε ένα πριβέ πάρτι στη βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς καλώντας και τον Ρονάλντο σε αυτό",

αποκάλυψε μία ανώνυμη πηγή, για να προσθέσει:

"Η Πάρις ήταν κουρασμένη μετά από εκείνη τη νύχτα και θέλησε να κάνει ένα ιδιωτικό πάρτι. Ο Ρονάλντο εμφανίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Έμεινε για περίπου μία ώρα πριν φύγει.

Ήταν ήσυχα τα πράγματα με μερικούς στενούς φίλους και το πάρτι αυτό δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη βραδιά".



Αν και χωριστά από την 28χρονη σελέμπριτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνέχισε να γιορτάζει την μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας για παρέα πέντε φίλους του στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει τις τελευταίες ημέρες στο Λος Άντζελες.

"Ο Ρονάλντο είχε το ύφος γάτου που μόλις είχε φάει το ποντίκι καθώς διηγούταν στους φίλους του τι είχε συμβεί μεταξύ αυτού και της Πάρις, και οι φίλοι του έδειχναν να κρέμονται από τα χείλη του.

Κάποια στιγμή εκείνος πήρε το τηλέφωνο στα χέρια του και το γκρουπ ξέσπασε σε γέλια: πιθανότατα, γνωρίζοντας το πάθος της Πάρις για τις φωτογραφίες, ο Ρονάλντο είχε κρατήσει μερικές στο κινητό του ως ενθύμιο για τη βραδιά που είχαν περάσει μαζί.

Άλλωστε της αρέσει να ποζάρει για τις κάμερες...",

δήλωσε χαρακτηριστικά στην αγγλική "Sun" άνθρωπος που διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον 24χρονο άσο.

Όσο για το αν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Πάρις Χίλτον να έχουν αποδείξει πως αλλάζουν με μεγάλη ευκολία ερωτικούς παρτενέρ, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην διάσημη κληρονόμο κατέθεσε την άποψή του.

"Ισχυρίζεται ότι στο πρόσωπο του Ρονάλντο έχει βρει έναν γλυκό και ωραίο τύπο. Πέρασαν πολύ ωραία μαζί. Όμως νομίζει ότι είναι πολύ νωρίς για να προχωρήσουν σε κάτι σοβαρό.

Αυτό όμως θα είναι καλύτερο και για τον Ρονάλντο. Που να βρει καλύτερη παρέα για διασκεδάσει στο Χόλιγουντ από την Πάρις;"


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ