ΣΤΗΛΕΣ

Νέο "ροζ" σκάνδαλο με Άσλι Κόουλ!

Νέο "ροζ" σκάνδαλο με Άσλι Κόουλ!
Άσλι Κόουλ-Σέριλ Κόουλ

Ο Ά.Κόουλ έστελνε... γυμνές φωτογραφίες του μέσω κινητού και σε άλλη γυναίκα, αποκάλυψε αγγλικό ΜΜΕ!

Αρχικά ήρθε η αποκάλυψη από 28άχρονο μοντέλο πως έλαβε γυμνές φωτογραφίες από το κινητό του άσου της Τσέλσι, με τον Άσλι Κόουλ να αποκρούει αυτές τις κατηγορίες (δικαιολογήθηκε λέγοντας πως είχε τραβήξει τις φωτογραφίες αλλά τις έστειλε άλλος καθώς είχε χαρίσει το κινητό σε φίλο του ξεχνώντας να τις διαγράψει...), όμως έρχεται τώρα να σκάσει νέα "βόμβα" στην οικογενειακή γαλήνη της οικογένειας Κόουλ.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Sun", υπάρχουν "πικάντικες" φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον άσο των "μπλε" στο κινητό τηλέφωνο και άλλης γυναίκας, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως ο Άγγλος διεθνής μπακ είχε στείλει πανομοιότυπα πονηρά mms από το ίδιο κινητό εννέα μήνες νωρίτερα, με τα ερωτικά του μηνύματα προς τη δεύτερη γυναίκα να ξεπερνούν μάλιστα τα 300!

"Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν τον Κόουλ να κάθεται μπροστά σε καθρέφτη μπάνιου φορώντας λευκό σλιπάκι ενώ υπάρχουν και άλλες σκηνές που είναι αδύνατον να δημοσιευτούν.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι ο παίκτης της Τσέλσι βομβάρδισε την όμορφη γραμματέα με γυμνές φωτογραφίες και πονηρά μηνύματα τον καιρό που η γυναίκα του Σέριλ εργαζόταν ως κριτής στο τηλεοπτικό X-Factor.

Τα μηνύματα του Κόουλ στη γραμματέα -που δεν την κατονομάζουμε για να προστατέψουμε την ταυτότητά της- φανερώνουν επίσης το πόσο μακριά έφτασε για να ξεγελάσει την αγαπημένη του Σέριλ.

Στο πλαίσιο των πρώτων μηνυμάτων που αντάλλαξε, στις 4 Οκτωβρίου 2008, ο Κόουλ έγραψε: "Πέφτω στα γόνατα για να σε παρακαλέσω αυτό να μείνει μεταξύ μας. Σε παρακαλώ διάγραψε όλα τα μηνύματα".







Όμως δεν πέρασε λίγο καιρός και ο Κόουλ άρχισε να της ζητάει να του στείλει και δικές της φωτογραφίες...
Καθώς και ο Κόουλ και η γραμματέας αντάλλαξαν ακόμα πιο καυτά μηνύματα, της επανέλαβε την ανάγκη για μυστικότητα στις 9 Οκτωβρίου, όταν έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε:

"Και οι δύο έχουμε πράγματα να χάσουμε. Σε εμπιστεύομαι πολύ. Και δεν θα δείξω ποτέ κανένα μήνυμα".

Πολλά από τα γραπτά μηνύματα του του Κόουλ στάλθηκαν Παρασκευές και Σάββατα, την ώρα που η Σέριλ ήταν στα στούντιο του X-Factor παίρνοντας μέρος στις πρόβες αλλά και στα live.

Το μεγαλύτερο μπαράζ μηνυμάτων -συνολικά 57- στάλθηκε το Σαββατοκύριακο 25-26 Οκτωβρίου",






είναι μέρος του σημερινού κειμένου που δημοσιεύεται από την σκανδαλοθηρική "Sun".

Αναμφίβολα, μετά και από τις νέες αποκαλύψεις για τον Άσλι Κόουλ, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση της συζύγου του Σέριλ, που στο παρελθόν του έχει συγχωρέσει απιστία αλλά και η οποία φαινόταν διστακτική στο να τον πιστέψει 100% λίγες ημέρες νωρίτερα, μετά το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες που στάλθηκαν στο μοντέλο Σόνια Γουάιλντ.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ