VIRAL

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε το επίσημο ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του!

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε το επίσημο ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του!

Ο κορυφαίος δρομέας όλων των εποχών, Γιουσέιν Μπολτ, πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του σε φιλικό αγώνα στην Αυστραλία. (VIDEOS)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 και τα 200 μέτρα, Γιουσέιν Μπολτ, πρόσφατα είχε συμμετάσχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Αυστραλιανής ομάδας, Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς τραβώντας τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού.

Ο Τζαμαϊκανός θρύλος του στίβου, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε φιλικό αγώνα των Μάρινερς με ερασιτεχνική ομάδα. Όμως το αν θα αγωνιστεί στην διάρκεια του πρωταθλήματος, παραμένει ακόμα άγνωστο.

Ο Μπολτ πέρασε ως αλλαγή στο 71’, για να αποθεωθεί από 10.000 θεατές. Η ομάδα του κέρδισε με 6-1, αλλά ο Μπολτ δεν σκόραρε. Ο 32χρονος έφτασε κοντά στο γκολ σε μία φάση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Ο προπονητής, Μάικ Μάλβεϊ, είχε δηλώσει σχετικά πως "ο Μπόλτ έχει κάποια ωραία χαρακτηριστικά στο αγωνιστικό μέρος απλά πρέπει να συνηθίσει τον ρυθμό ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Δεν θα χρειάζεται να τρέχει συνέχεια. Πρέπει να προσαρμοστεί".

Το A-League αρχίζει στις 19 Οκτωβρίου και ο Μάλβεϊ είναι αποφασισμένος να βελτιώσει τον Μπόλτ ώστε να αγωνιστεί με την ομάδα. Πάντως, πάτησε χορτάρι και τον είδαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο μακριά από ταρτάν.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ