ΣΤΗΛΕΣ

Ο γκολκίπερ και το λάθος αεροπλάνο

Ο γκολκίπερ και το λάθος αεροπλάνο
Γιάρσταϊν

Ο γκολκίπερ της Ρόζενμποργκ, Ρούνε Γιάρσταϊν ανενόχλητος επιβιβάσθηκε σε λάθος αεροπλάνο

Ο διεθνής πορτιέρο θυμήθηκε πως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας επιβιβάσθηκε σε λάθος αεροπλάνο, με σύνεπεια να τον αναζητούν μάταια άπαντες στις τάξεις του συλλόγου από το Τρόντχαϊμ.
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του Πάσχα των καθολικών οι "Troll Children" έδωσαν φιλικό αγώνα στο Στάβανγκερ με την Βίκινγκ (0-0). Η κούραση ήταν δεδομένη και η αποστολή της Ρόζενμποργκ ανυπομονούσε να μπει στο αεροσκάφος.

" Ο Στέφεν Ίβερσεν συνήθως αναλάμβανε την διανομή των εισιτηρίων. Η θέση μου ήταν στο πίσω μέσο μέρος του αεροπλάνου. Περιμένα στη σειρά μέχρι που άκουσα 'αναχώρηση για Τρόντχαϊμ' από τα μεγάφωνα. Αμέσως έτρεξα" τονίζει ο Γιάρσταϊν για να συμπληρώσει:

" Παρουσιάστηκε όμως ένα σοβαρό πρόβλημα, αφού η Ρόζενμποργκ δεν είχε κλείσει το συγκεκριμένο αεροπλάνο. Ο μόνος που μπερδεύτηκε ήμουν εγώ. Είναι κάπως παράξενο αυτό που έγινε καθώς δεν ήχησε ο συναγερμός, ούτε άναψε το κόκκινο φως και κατευθύνθηκα με λάθος εισιτήριο στη θέση μου.

Κανείς δεν με σταμάτησε. Κάποια στιγμή απλά ένα παιδί με ρώτησε 'είσαι ο Γιάρσταϊν'; Είχα αντιληφθεί τι με περίμενε πίσω στην αίθουσα αναμονής, αφού οι συμπαίκτες μου με περίμεναν για να μου κάνουν πλάκα".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ