ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κ.Ριβς γκρεμίζει την... "Αλιάντς Αρίνα"!

Ο Κ.Ριβς γκρεμίζει την... "Αλιάντς Αρίνα"!
Αλιάντς Αρίνα-Μπάγερν

"Βράζει" η Μπάγερν, καθώς σε ταινία που πρωταγωνιστεί ο Κιάνου Ριβς γκρεμίζεται η "Αλιάντς Αρίνα" (videos)!

Αιτία η σκηνή, κατά τη διάρκεια της ταινίας, που αναπαριστά την κατάρρευση του "Αλιάντς Αρίνα" (!), με τον Κιάνου Ριβς να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να υποδύεται ένα βαμπίρ που καταστρέφει με τη δύναμη μόνο του μυαλού του τον κόσμο, με το γήπεδο-στολίδι της Μπάγερν να μην γλυτώνει από την οργή του εναντίον της ανθρωπότητας.
"Δεν ήμασταν ενημερωμένοι και δεν μας ζητήθηκε καμία άδεια. Δεν είναι προς όφελος του "Αρίνα" να παρουσιάζεται με αυτό τον τρόπο. Θα εξετάσουμε τώρα αν και πως θα αντιδράσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Bild" o υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Μάρκους Χόρβικ.

Στον αντίποδα, οι οπαδοί άλλων γερμανικών ομάδων όχι μόνο "διασκεδάζουν" με την εικονική καταστροφή του γηπέδου της Μπάγερν Μονάχου αλλά έχουν δημιουργήσει δικά τους σποτ, όπου φαίνεται πως το σήμα της ομάδας τους προκαλεί την ισοπέδωση του "Αρίνα".

Μεταξύ των σποτ-παρωδιών που κυκλοφορούν ήδη στη διάσημη ιστοσελίδα youtube ξεχωρίζει και αυτό που έφτιαξαν φίλοι της Μόναχο 1860, με το σήμα τους να καταστρέφει το γήπεδο της συμπολίτισσας, ξεχνώντας προφανώς πως το χρησιμοποιούν και αυτοί ως έδρα...

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:



Η σκηνή της καταστροφής της "Αλιάντς Αρίνα":



Τα χιουμοριστικά βίντεο από τους οπαδούς αντίπαλων ομάδων:


























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ