ΣΤΗΛΕΣ

Ο "καυτός" χορός της συντρόφου του Αντριάνο!

Ο "καυτός" χορός της συντρόφου του Αντριάνο!
Φραγκολίνα-Αντριάνο

Η νέα σύντροφος του Αντριάνο, Έ.Καρντόσο, ξεσήκωσε θαμώνες νάιτ κλαμπ με το σέξι χορό της (photos+vid)!

Αιτία φυσικά δεν είναι άλλη από την Έλεν Καρντόσο, την 27χρονη χορεύτρια και μοντέλο που είναι γνωστή με το ψευδώνυμο "Μέλερ Μορανγκίνιο", και η οποία μετά από τις πρώτες διαψεύσεις παραδέχτηκε τελικά πως είναι η νέα σύντροφος του "αυτοκράτορα".
"Έχουμε σχέση, όμως δεν θέλω να βγάζω προς τα έξω τα αισθηματικά μου. Είναι μία σχέση όπως πάρα πολλές άλλες, αλλά είμαστε πολύ ευτυχισμένοι", δήλωσε η "εκρηκτική" Λατίνα στην εφημερίδα της πατρίδας της "Meia Hora", με την πρώην του Αντριάνο, Ζοάνα Μασάδο, να δίνει και αυτή τις "ευλογίες" της στο ζεύγος.

"Εάν η Φραγκολίνα (Έλεν Καρντόσο) τον κάνει ευτυχισμένο, αυτό είναι πολύ ευχάριστο".

Το εντυπωσιακό είναι πως μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον άσο της Ίντερ, η Καρντόσο εκτόξευσε κατακόρυφα τις "μετοχές" της, καθώς προχώρησε σε φωτογράφηση για το βραζιλιάνικο περιοδικό "Glamour", ενώ τις τελευταίες ημέρες "πολιορκείται" στενά για να εμφανιστεί στο διασημότερο ανδρικό περιοδικό στον κόσμο, το "Playboy".

Κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει πάντως να προκαλεί και μεγάλη έκπληξη, με βάση την τελευταία "hot" εμφάνισή της σε νυχτερινό κλαμπ της Βραζιλίας, όπου ξεσήκωσε τους θαμώνες με τον άκρως ερωτικό χορό της...



Κάνε κλικ να δεις και άλλες φωτογραφίες.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ