ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κέιν ψάχνει ομάδα στο NFL

Ο Κέιν ψάχνει ομάδα στο NFL

Ο Χάρι Κέιν έκανε ένα από τα χειρότερα πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ψάχνει ήδη την επόμενη ομάδα του στο NFL!

Το να αστοχήσει κάποιος σε ένα πέναλτι έχει συμβεί και στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ο Χάρι Κέιν στο ματς της Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον έκανε μία από τις χειρότερες εκτελέσεις στέλνοντας την μπάλα στα πουλιά.

Ο επιθετικός της Τότεναμ ήταν άτυχος βέβαια, αφού την ώρα που εκτελούσε το πέναλτι ένα κομμάτι από το χόρτο αφαιρέθηκε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του.

Αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες του twitter να αστειευτούν μαζί του, όμως το καλύτερο από όλους το έγραψε ο ίδιος. "Εάν υπάρχει κάποια ομάδα στο NFL που αναζητά kicker για το μέλλον ας ρίξει μια ματιά στο σημερινό μου παιχνίδι" έγραψε ο Κέιν στον λογαριασμό του και έγινε αμέσως viral.

Βέβαια, ο Κέιν δεν γλίτωσε από το δούλεμα των συμπαικτών του με αποκορύφωμα τον Ντέλε Άλι. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Κέιν προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη με τον συμπαίκτη του να τον... τρολάρει. "Άκουσα τον Χάρι να μιλάει για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, οπότε εάν κάποιοι προπονητές δουν αυτό το βίντεο είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξουν ως kicker. Είναι ένας φανταστικός επιθετικός και τον βλέπεις να ευστοχεί πάντα στις προπονήσεις και σε άλλα παιχνίδια. Περιμένεις να ευστοχήσει οπότε όταν δεν το κάνει είναι έκπληξη κάτι το οποίο δείχνει το τι παίκτης είναι. Δεν περιμένεις να αστοχήσει" είπε ο Ντέλε Άλι.

Δείτε το tweet του Kane, την άστοχη εκτέλεση του, αλλά και τις δηλώσεις του Ντέλε Άλι.




Her46466 από enjoylivehdi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ