ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μέσι πέρασε τα Χριστούγεννα με ηλιοθεραπεία και... Teqball!

Ο Μέσι πέρασε τα Χριστούγεννα με ηλιοθεραπεία και... Teqball!

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε πίσω του το άγχος και την πίεση της Μπαρτσελόνα και αφιέρωσε χρόνο στις διακοπές του για να είναι μαζί με την Αντονέλα Ροκούτσο και τα παιδιά του (PHOTO+VIDEO).

Το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει εδώ και ημέρες στην Ισπανία και τα αστέρια της La Liga άδραξαν την ευκαιρία για να κάνουν μίνι διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ώστε να επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί και ορεξάτοι στις αγωνιστικές τους υποχρέωσεις.

Ένα κλασικό παράδειγμα είναι ο Λιονέλ Μέσι, με τα Χριστούγεννα να βρίσκουν τον 31χρονο σούπερ σταρ να απολαμβάνει τον ήλιο μαζί με τη σύντροφό του Αντονέλα Ροκούτσο και να μοιράζεται αυτή τη στιγμή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με την εν λόγω τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού να συγκεντρώνει σχεδόν 8.000.000 like!

Δεν ήταν όμως μόνο η γυναίκα της ζωής του στην οποία αφιέρωσε χρόνο Μέσι αλλά και τα παιδιά του, με τον Αργεντινό να ανεβάζει μάλιστα video από την κόντρα που είχε με τον γιο του Τιάγκο στο Teqball, ένα παιχνίδι που συνδυάζει τις ικανότητες κάποιου στο ποδόσφαιρο και στο πινγκ-πονγκ.

Δείτε το video και θα καταλάβετε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ