ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μέσι ψηφίζει... καταρράκτες!

Ο Μέσι ψηφίζει... καταρράκτες!

Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από όλους τους φανς του να επιλέξουν τους Καταρράκτες Ιγκουασού στην ψηφοφορία για τα 7 σύγχρονα θαύματα του κόσμου (video)!

"Έχω επισκεφτεί τους Καταρράκτες Ιγκουασού και είναι ένα εκπληκτικό θαύμα της πατρίδας μου! Όλοι εσείς ψηφίστε για να νικήσει", είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω video ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, και το οποίο φιγουράρει στην επίσημη ιστοσελίδα του Αργεντίνου στο Facebook.

Υπάρχει μάλιστα και ένα δεύτερο video που έφτιαξε ο Μέσι, μέσα από το οποίο παροτρύνει τους συμπατριώτες του "να κατακτήσουν το Μουντιάλ των Θαυμάτων" ψηφίζοντας -μέσω μηνυμάτων από κινητό τηλέφωνο- τη συγκεκριμένη ομάδα Καταρρακτών.

Το αν θα καταφέρει ο Μέσι να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της επιλογής του αυτό θα φανεί σε λιγότερο από 48 ώρες (η ψηφοφορία εκπνέει ακριβώς το μεσημέρι της Παρασκευής), με τον Αμαζόνιο, τη Νεκρή Θάλασσα και το Γκραν Κάνιον να είναι άλλωστε εξίσου δυνατές υποψηφιότητες.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιοχή σχηματίζονται συνολικά 275 καταρράκτες, με τον πιο εντυπωσιακό από αυτούς να είναι ο επονομαζόμενος "Λαιμός του Διαβόλου" ("Garganta del Diablo"), ύψους 82 μέτρων και μήκους 700 μέτρων.

Δείτε το video με τον Μέσι να ψηφίζει... Καταρράκτες Ιγκουασού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ