ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ναδάλ & τα πολλά λεφτά για τον Μπέιλ

Ο Ναδάλ & τα πολλά λεφτά για τον Μπέιλ

Από την απόδοση του Γκάρεθ Μπέιλ θα εξαρτηθεί αν ο Ουαλός αξίζει τόσα χρήματα σύμφωνα με τον οπαδό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Ναδάλ.

Όλα δείχνουν πως το σίριαλ της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα (2/9). Από τη Νέα Υόρκη που βρίσκεται για το US Open ο Ράφα Ναδάλ, οπαδός της "βασίλισσας", ρωτήθηκε από Βρετανούς σχολιαστές σε συνέντευξη που παραχώρησε αν ο Ουαλός επιθετικός αξίζει 100.000.000 ευρώ, ύψος που αναμένεται να φτάσει το ποσό της μεταγραφής του.

Ο Ναδάλ που πιστεύει πως δεν μιλάει καλά την αγγλική γλώσσα, δεν πήρε ξεκάθαρα θέση. Από τον Μπέιλ εξαρτάται να αποδείξει αν αξίζει αυτή η επένδυση που θέλει να κάνει η Ρεάλ σύμφωνα με την εκτίμηση του κορυφαίου Ισπανού αθλητή.

" Αν αποκτήσεις έναν καλό παίκτη για πολλά χρήματα, τότε δεν έχουμε να κάνουμε με πολλά χρήματα. Αν αποκτήσεις έναν όχι και τόσο καλό παίκτη και δώσεις 10 εκατομμύρια και ο ποδοσφαιριστής δεν παίζει καλά, τότε έχεις δώσει πολλά χρήματα. Αν όμως υπογράψεις συμβόλαιο με έναν παίκτη σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δώσεις 90 εκατομμύρια και εκείνος πετυχαίνει κάθε σεζόν 50 γκολ, τότε ακόμα κι αν τα χρήματα είναι πολλά, δεν είναι ακριβή η μεταγραφή", τόνισε ο Ναδάλ που βρίσκεται ήδη στους "16" του τουρνουά "ζωντανός" στη διεκδίκηση ενός δεύτερου τίτλου στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ