ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ουσέιν Μπολτ στο στόχαστρο της... Πάρις Χίλτον!

Ο Ουσέιν Μπολτ στο στόχαστρο της... Πάρις Χίλτον!
Μπολτ-Πάρις Χίλτον

Η Πάρις Χίλτον προσπαθεί να μπλέξει στα... ερωτικά δίχτυα της τον Ουσέιν Μπολτ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ!

Μία από αυτές που έχουν "καθηλωθεί" από το φαινόμενο Μπολτ φαίνεται να είναι και η Πάρις Χίλτον, με την ιταλική εφημερίδα "Corriere della Sera" να αποκαλύπτει πως η διάσημη Αμερικανίδα κληρονόμος έχει βάλει στο "στόχαστρό" της τον 23χρονο Τζαμαϊκανό αθλητή, με τον οποίο θέλει να συνάψει σχέση μετά από αυτή που είχε με έναν άλλο σούπερ σταρ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δυο τους γνωρίστηκαν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, στα πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής "David Letterman Show" (ήταν αμφότεροι καλεσμένοι) με την Πάρις Χίλτον να μη χάνει την ευκαιρία και να ζητάει το νούμερο του κινητού τηλεφώνου του πρωταθλητή και τους δυο τους να ανταλλάσουν τηλέφωνα.

Μετά τις τελευταίες επιτυχίες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, του έχει τηλεφωνήσει ήδη πάνω από μία φορά, με αφορμή να του ευχηθεί αλλά στην ουσία για να του εκφράσει τον θαυμασμό της, και όλοι πλέον αναρωτιούνται τι άλλο θα "σκαρφιστεί" για να έρθει πιο κοντά στον Τζαμαϊκανό.

Το αν θα την αποθαρρύνει το γεγονός ότι ο Μπολτ έχει ήδη στο πλευρό του την συμπατριώτισσά του, Μίτσικαν Έβανς, είναι κάτι που θα απαντήσει μονάχα ο χρόνος, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα...




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ