ΣΤΗΛΕΣ

Ο Στόισκοφ έδειρε φωτογράφο!

Ο Στόισκοφ έδειρε φωτογράφο!
στοιτσκοφ

Ο Στόιτσκοφ έδειρε Βούλγαρο φωτορεπόρτερ, που τον φωτογράφισε την ώρα που έτρωγε!

Ο φωτορεπόρτερ Λούμπομιρ Ασένοφ ταξίδεψε με την έγκυο σύζυγο του στη Βαρκελώνη, προκειμένου να καλύψει το γκραν πρι της Φόρμουλας 1.
Μετά το τέλος του αγώνα πήγε για φαγητό με τη γυναίκα του στο γνωστότερο εστιατόριο που βρίσκεται στη Ράμπλα. Εκεί έτρωγε και ο Στόιτσκοφ με την παρέα του.

Ο Ασένοφ τράβηξε φωτογραφία τον Στόιτσκοφ την ώρα που έτρωγε. Ο τελευταίος το αντιλήφθηκε και περίμενε μέχρι το ζευγάρι να φύγει από το εστιατόριο.

Τους ακολούθησε και επιτέθηκε στον φωτορεπόρτερ. Ο Ασένοφ ισχυρίζεται ότι ο Στόιτσκοφ όχι μόνο τον γρονθοκόπησε, αλλά προσπάθησε να τον κλωτσήσει στο κεφάλι την ώρα που αυτός κείτονταν στο πεζοδρόμιο.

Ο Στόιτσκοφ, μέλος της περίφημης "ντριμ τιμ" της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μισό της δεκαετίας του '90, επιτέθηκε φραστικά και στην έγκυο συνοδό του φωτορεπόρτερ, την ώρα που αυτή εκλιπαρούσε να σταματήσει να δέρνει τον άντρα της!

Ο Ασένοφ θα καταθέσει, όπως είπε σε δηλώσεις του σε βουλγαρικό τηλεοπτικό δίκτυο, μήνυση εναντίον του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας της χώρας.

Απείλησε ότι θα αποκαλύψει στο δικαστήριο ότι ο Στόιτσκοφ είναι... βίος και πολιτεία. Ο Βούλγαρος σταρ έγινε πρώτο θέμα και στον ισπανικό Τύπο, με μία μαδριλένικη εφημερίδα να τον ντύνει... μποξέρ! Δεν έχει ακόμα απαντήσει στις καταγγελίες του φωτορεπόρτερ.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ