ΣΤΗΛΕΣ

Ο ύμνος του CL στα αποδυτήρια της Μίλαν!

Ο ύμνος του CL στα αποδυτήρια της Μίλαν!
Μίλαν-πανηγυρική

Τον ύμνο του CL πριν το ματς με τη Μπολόνια αλλά και στο ημίχρονο έβαλε στα... αποδυτήρια ο Α.Γκαλιάνι!

Ο λόγος για τη Μίλαν, η οποία πέρα από το σεβασμό που τρέφει για το συγκεκριμένο τραγούδι ξεκίνησε να το "χρησιμοποιεί" για ιδίον όφελος στις εγχώριες διοργανώσεις, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να αποκαλύπτει πως ο ύμνος έπαιξε στα αποδυτήρια την περασμένη Κυριακή για να εμπνεύσει τους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπολόνια στο "Σαν Σίρο".
"Μπορώ να αποκαλύψω ένα μυστικό. Χάρη σε μία συσκευή που μου έδωσαν, έβαλα να παίξει η μουσική του Τσάμπιονς Λιγκ στα αποδυτήρια πριν από το παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Θα νομίζουν ότι είμαι τρελός, όμως αυτό θα επαναληφθεί και στο ματς με τη Μπάρι",

δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου στο επίσημο κανάλι της Μίλαν μετά την επικράτηση με 1-0 της ομάδας του επί της Μπολόνια χάρη στο γκολ του Κλάρενς Ζέεντορφ.

Στην επιβεβαίωση των λεγομένων του Γκαλιάνι προέβη μάλιστα και ο τεχνικός των "ροσονέρι", Λεονάρντο: "Είναι αλήθεια, ο Γκαλιάνι μας έβαλε να ακούσουμε μουσική στα αποδυτήρια. Ευτυχώς έχουμε μία ατμόσφαιρα που μας μας επιτρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα.

Το Τσάμπιονς Λιγκ και η Serie A είναι δύο διαφορετικά πράγματα με πολύ διαφορετικούς αντιπάλους, όμως το σημαντικό για μας είναι να διατηρούμε πάντα την ίδια προσέγγιση και την ίδια αυτοσυγκέντρωση".





Φυσικά η επιλογή του ύμνου του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο τυχαία δεν είναι: η Μίλαν φημίζεται ως η πιο "ευρωπαϊκή" ιταλική ομάδα έχοντας τις περισσότερες επιτυχίες στη συγκεκριμένη διοργάνωση (5 κατακτήσεις την τελευταία 20ετία), ενώ και φέτος ξεκίνησε ιδανικά με νίκη στο "Βελοντρόμ" επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων, σε αντίθεση με το Καμπιονάτο όπου έχει ήδη "πετάξει" πέντε βαθμούς στις πρώτες 4 αγωνιστικές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ