ΣΤΗΛΕΣ

Οι 10... μελλοντικές δουλειές του Έρικσον!

Οι 10... μελλοντικές δουλειές του Έρικσον!
Ερικσον-Φώτο

Τα 10... επαγγέλματα που μπορεί να κάνει ο Έρικσον αν απολυθεί από τη Μ.Σίτι, πρότεινε αγγλικό μέσο!

Όπως είναι λογικό, τα αγγλικά ΜΜΕ δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός, (με δεδομένη την "συμπάθεια" που τρέφουν εδώ και χρόνια για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό των "λιονταριών") με την εφημερίδα "Mirror" να επιχειρεί μάλιστα να διακωμωδήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Μέσω της ιστοσελίδας της, πρότεινε 10 δουλειές τις οποίες θα μπορούσε να κάνει ο Έρικσον σε περίπτωση που δει την πόρτα της εξόδου από το "Σίτι οφ Μάντσεστερ" αυτό το καλοκαίρι, με τις περισσότερες πάντως από αυτές τις προτάσεις να είναι άκρως χιουμοριστικές... Διαβάστε και θα καταλάβετε:

1. Μασκότ της Εθνικής Αγγλίας: Τα χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της Εθνικής Αγγλίας δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να βρεθεί στο "Γουέμπλεϊ" (λόγω των έργων ανακατασκευής του). Ίσως έχει με αυτό τον τρόπο τη μοναδική ευκαιρία να πατήσει το πόδι του στο ιστορικό γήπεδο, κρατώντας σφιχτά ένα αρκουδάκι καθώς και το χέρι του Ρίο Φέρντιναντ.

2. Κριτικός στον τηλεοπτικό σταθμό BBC: Τώρα που υπάρχει κενή θέση στο σταθμό για την εκπομπή "Match of the Day" ο Σβεν θα είναι σίγουρα από τα πρώτα ονόματα στη λίστα. Μπορεί να μην είναι όπως ο Ίαν Ράιτ, όμως σίγουρα οι αναλύσεις του στο ημίχρονο και οι τακτικές του θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο.

3. Ηθοποιός: Όταν το Χόλιγουντ αποφασίσει να κάνει ταινία την σειρά καρτούν "Simpsons", ο Σβεν θα είναι ο βασικός υποψήφιος για το ρόλο του αφεντικού του Όμερ Σίμπσον, Μάντι Μπερνς.

4. Προπονητής στην Εθνική Αγγλίας: Όταν ο Φάμπιο Καπέλο συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να φτιάξει μία καλή αγγλική ομάδα που να έχει το ταλέντο που επιθυμεί, ο Σβεν θα είναι εκεί και θα περιμένει προκειμένου να αναλάβει για δεύτερη φορά στο τιμόνι των "λιονταριών". Μέσα σε λίγες ώρες θα ξανακαλέσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, θα τον κάνει αρχηγό και θα προσκαλέσει τις WAGs (φίλες και σύζυγοι ποδοσφαιριστών) σε ταξίδι μαζί με την αποστολή.

5. Ζιγκολό: Οι σχέσεις που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια με τις Ουλρίκα Τζόνσον, Φαρία Αλάμ και Νάνσι Ντελ'Όλιο απέδειξαν ότι είναι... δυναμίτης κάτω από τα σεντόνια του. Ίσως το επόμενο επάγγελμα που να του ταιριάζει περισσότερο είναι αυτό του συνοδού κυριών.

6. Μπάτλερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αγαπάει τόσο πολύ τον Μπεκς, οπότε η ευκαιρία να ικανοποιεί κάθε ανάγκη του σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα ήταν ιδανική θέση για τον Σουηδό.

7. Τεχνικός της Τσέλσι: Όταν ο Άβραμ Γκραντ δει την πόρτα της εξόδου της Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα αναζητεί έναν νέο προπονητή με χάι-προφίλ, και με δεδομένο πως υπήρχαν μυστικές επαφές στο παρελθόν με τον Έρικσον, δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο επόμενος τεχνικός των "μπλε".

8. Τηλεκριτικός: "Πίνω τσάι κάθε πρωί και το απόγευμα. Είναι πολύ ωραία! Ίστεντερς; Όχι δεν παρακολουθώ αυτή την τηλεοπτική σειρά... όμως είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλή", είχε πει κάποτε ο Έρικσον όταν ήταν τεχνικός στην Εθνική Αγγλίας. Με τέτοια κριτική σκέψη θα μπορούσε να γινόταν τηλεκριτικός, που να σχολιάζει σαπουνόπερες...

9. Πρόεδρος εκστρατείας για τα ανθρώπινα δικαιώματα: Προκειμένου να πάρει πίσω τη θέση που του στέρησε ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Τάκσιν Σιναβάτρα, ο Σβεν μπορεί να γίνει πρόεδρος εκστρατείας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, και να ξεκινήσει αγώνα προκειμένου να αποκαλύψει το παρελθόν του πρώην πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης, αναφορικά με την τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα του.

10. Υπάλληλος σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ: Σε περίπτωση που αποτύχει σε όλα τα παραπάνω, θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος δουλεύοντας στο τοπικό Ikea. Έτσι ποιος θα μπορεί να αντισταθεί στα χοτντογκ και στους κεφτέδες, τα οποία θα περιποιούνταν ο ίδιος;

Ένα είναι σίγουρο... Πως ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον έχει αφήσει εποχή όσον αφορά στις σχέσεις... (στ)οργής που έχει αναπτύξει με τους δημοσιογράφους στη "γηραιά αλβιώνα" όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται εκεί!






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ