ΣΤΗΛΕΣ

Οι απαγορευμένοι χοροί του Ροναλντίνιο!

Οι απαγορευμένοι χοροί του Ροναλντίνιο!

Τι μπορούν να κάνουν ο Ροναλντίνιο και ο Μάικ Τάισον στο διασημότερο χορευτικό σόου της Αργεντινής; Τα πάντα... Έλα όμως που η Φλαμένγκο έγινε "πυρ και μανία" με το νέο εξωγηπεδικό σόου του Βραζιλιάνου άσου (video)!

Ο "Ρόνι" συμμετείχε στο πρώτο επεισόδιο της αργεντίνικης έκδοσης του "Dancing with the Stars" και παρότι δεν χόρεψε όπως ο... Μάικ Τάισον (έκλεψε την παράσταση ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία) δεν δυσκολεύτηκε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα χάρη στα "παιχνίδια" που έκανε με μία μαύρη μπάλα στα πόδια του.

Τα κοντρόλ του με την "στρογγυλή Θεά" ήταν ενδεικτικά της απαράμμιλης τεχνικής του ενώ δεν έμεινε παραπονεμένος και ο παρουσιαστής του σόου Μαρσέλο Τινέλι, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλάξει ουκ ολίγες πάσες με το κεφάλι με τον άλλοτε κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

"Υποστηρίζω τη Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή, θαυμάζω τον Ντιέγκο Μαραντόνα, είμαι χαρούμενος που ο Λιονέλ Μέσι είναι τώρα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο", ήταν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές δηλώσεις του Ροναλντίνιο, ο οποίος μετά τη λάμψη του στο σόου καλείται από εδώ και στο εξής να αντιμετωπίσει την γκρίνια του συλλόγου του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία, οι παράγοντες της Φλαμένγκο δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι το ταξιδάκι του στην Αργεντινή (είναι ένας από τους συμμετέχοντες στο χορευτικό διαγωνισμό) και παρότι την επομένη της εκομπής εμφανίστηκε κανονικά στην πρωινή προπόνηση, δεν δίστασαν να του "τραβήξουν το αυτί".

"Θα μπορούσε να το είχε προγραμματίσει καλύτερα. Είχαμε προπόνηση πρωινή και το προηγούμενο βράδυ ο Ροναλντίνιο είχε ταξιδέψει εκτός Βραζιλίας", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Φλαμένγκο, Λουίς Αουγκούστο Βελόζο, ενώ και ο πρόεδρος, Αμορίμ, φαίνεται ιδιαίτερα τσαντισμένος με την εξωγηπεδική δράση του παίκτη.

Απολαύστε τους Μάικ Τάισον και Ροναλντίνιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ