ΣΤΗΛΕΣ

Οι "καυτές" διακοπές του Τάουνσεντ

Οι "καυτές" διακοπές του Τάουνσεντ
© TWITTER/ HAZELOSULLIVAN1

Ο Άντρος Τάουνσεντ άρπαξε την ευκαιρία μιας που η Τότεναμ δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο και ταξίδεψε στο Ντουμπάι. Μαζί και η εκρηκτική σύντροφός του (φωτογραφίες).

Η Τότεναμ δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς είχε αποκλειστεί στην προηγούμενη φάση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λέστερ (2-1) και ο Άντρος Τάουνσεντ βρήκε τον ιδανικό τρόπο για να περάσει το χρόνο του.

Αυτός ήταν να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι-αστραπή στο Ντουμπάι το οποίο ήταν ουσιαστικά μία μίνι ρομαντική απόδραση καθώς μαζί του βρέθηκε και η σαγηνευτική σύντροφός του Χέιζελ Ο'Σάλιβαν.

Οι Άγγλοι παπαράτσι δεν χρειάστηκε μάλιστα να κουραστούν ιδιαίτερα ακολουθώντας τόσο μακριά τον εξτρέμ των "σπιρουνιών" καθώς η 23χρονη παρτενέρ του φρόντισε να "ενημερώσει" για το πώς περνούν στο Ντουμπάι μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

"Δείπνο με το αγόρι μου στο τελευταίο βράδυ μας στο Ντουμπάι", ήταν το σχόλιο που έκανε στη μοναδική κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ