ΣΤΗΛΕΣ

Οι νέες "hot" περιπέτειες του Ρονάλντο!

Οι νέες "hot" περιπέτειες του Ρονάλντο!
Ρονάλντο-Βραζιλία

Ο Ρονάλντο ξενύχτησε την περασμένη Πέμπτη και έφερε μέχρι και... γυναίκα στο ξενοδοχείο της Κορίνθιανς!

Το τελευταίο παραστράτημά του έλαβε χώρα στην "Presidente Prudente", περιοχή του Σάο Πάολο όπου προετοιμάζεται το τελευταίο διάστημα η Κορίνθιανς, με τον 32χρονο Βραζιλιάνο φορ να ξενυχτάει μέχρι πρωίας σε νυχτερινό κέντρο και να επιστρέφει στο ξενοδοχείο της ομάδας στις... 5.30 το πρωί αντί για τις 11 το βράδυ που προβλεπόταν από τον κανονισμό.
Το στόρι έχει ως εξής: μετά από μία γιορτή που οργανώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της Κορίνθιανς, ο Ρονάλντο, αντί να γυρίσει στο ξενοδοχείο, πήγε με αρκετούς συμπαίκτες του στο νυχτερινό κέντρο "Pop's Drink".

Ενώ όμως οι υπόλοιποι επέστρεψαν στη "βάση" της ομάδας πριν από τις 11 το βράδυ, το "φαινόμενο" επέκτεινε την παραμονή του στο μαγαζί μέχρι το ξημέρωμα! Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Lance", ο Ρονάλντο εμφανίστηκε κάποια στιγμή στο ξενοδοχείο οδηγώντας ένα αμάξι του συλλόγου και έχοντας μαζί μία κοπέλα, την οποία ήθελε να ανεβάσει στο δωμάτιό του...

Οι άνθρωποι της ασφαλείας της Κορίνθιανς του απαγόρευσαν φυσικά κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα ο Ρονάλντο να αρχίζει να φωνάζει και έπειτα να φεύγει από το ξενοδοχείο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Άντρες Σάντσες, προανήγγειλε την τιμωρία του παίκτη μέσω προστίμου, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής Μάνο Μενέσες προσπάθησε να τον "καλύψει" για τις νέες ερωτικές περιπέτειές του.

"Είναι προφανές πως έχω μείνει ενοχλημένος και στενοχωρημένος, όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα. Ξέρει ότι έχει κάνει λάθος και θα τιμωρηθεί για αυτό. Ελπίζω όμως πως αυτή ήταν η τελευταία φορά, του το έχω ήδη πει", δήλωσε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ