ΣΤΗΛΕΣ

Οι οπαδοί σώζουν από χρεοκοπία τη Σπέτσια!

Οι οπαδοί σώζουν από χρεοκοπία τη Σπέτσια!
Σπέτσια-σήμα

Οι οπαδοί της Σπέτσια μάζεψαν περίπου 800.000 ευρώ και έσωσαν το σύλλογο της Serie B από τη χρεοκοπία!

Αυτό πάντως δεν ισχύει στην περίπτωση της Σπέτσια, καθώς η αγάπη των φιλάθλων για την ομάδα είναι το στοιχείο που κατάφερε να τη διατήρησει στη... ζωη και να μην εξαφανιστεί ως διά μαγείας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ο σύλλογος της Serie B βρισκόταν στα όρια της χρεοκοπίας, λόγω της αδυναμίας του προέδρου Τζουζεπε Ρουτζέρι να βρει νέο ιδιοκτήτη για να του πουλήσει τις μετοχές και να αναλάβει να βγάλει την ομάδα από το τέλμα, όμως την λύση στο αδιέξοδο κατάφεραν να δώσουν οι "πιστοί" οπαδοι.

Φίλοι της Σπέτσια ίδρυσαν την εταιρία "Η Σπέτσια είμαστε εμείς" και αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 771.000 ευρώ απέκτησαν το 70% των μετοχών του συλλόγου από τον πρόεδρο Ρουτζέρι, τακτοποιώντας τις οικονομικές εκρεμμότητες που είχε η ομάδα για το διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2007.

Να σημειωθεί ότι στην ομάδα είχε ήδη επιβληθεί ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού, ενώ είναι υποχρεωμένη να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία μέσα από αγώνες playout, με τους οπαδούς να προλαβαίνουν πάντως τα... χειρότερα, καθώς η Σπέτσια απειλούνταν άμεσα με υποβιβασμό λόγω των συσσωρευμένων χρεών της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ