ΣΤΗΛΕΣ

Οπαδοί Τότεναμ εναντίον Ολυμπιονίκη

Οπαδοί Τότεναμ εναντίον Ολυμπιονίκη

Οπαδοί της Τότεναμ χρησιμοποίησαν το Twitter για να επιτεθούν φραστικά στον κορυφαίο αθλητή της χώρας, Κρις Χόι.

Αν υποθέσουμε ότι η Τότεναμ διεκδικούσε ακόμα το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου (σ.σ. θα το χρησιμοποιεί η Γουέστ Χαμ μετά το 2012), τότε μετά τα κατορθώματα ορισμένων οπαδών της, θα έχανε σίγουρα τη "μάχη".

Ορισμένοι οπαδοί των Λονδρέζων έβγαλαν το άχτι τους στο Twitter, "κυνηγώντας" τον διαιτητή Κρις Φόι.

Η Τότεναμ ηττήθηκε με 2-1 από τη Στόουκ Σίτι την Κυριακή (11/12) με τον Φόι να προκαλεί με τις αποφάσεις του τη... ψυχραιμία του Χάρι Ρέντναπ.

Μόνο που ο Κρις Φόι δεν έχει λογαριασμό στο Twitter, ο σερ Κρις Χόι έχει! Σίγουρα οι Άγγλοι οπαδοί θα γνώριζαν τον μεγαλύτερο αθλητή της χώρας. Κι όμως όχι και του άφησαν διάφορα... κολακευτικά μηνύματα.

Ο Χόι, κάτοχος πέντε ολυμπιακών μεταλλίων στην ποδηλασία πίστας, απάντησε με χιούμορ στις απειλές των οπαδών της Τότεναμ.

" Απλά, πρώτον δεν χρειάζομαι γυαλιά και δεύτερον δεν κάνω διπλή ζωή ως Άγγλος διαιτητής στην Premier League. Αυτός είναι ο Κρις Φόι. Έμαθα καινούργιες λέξεις με τέσσερα γράμματα σήμερα", για να προσθέσει #FoyNotHoy.

Για την ακρίβεια ο Χόι είναι Σκωτσέζος και υποστηρίζει τις δύο ομάδες της πόλης του, του Εδιμβούργου, τη Χαρτς και τη Χιμπέρνιαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ