ΣΤΗΛΕΣ

Οπαδός άλλαξε το όνομά του σε Άνφιλντ!

Οπαδός άλλαξε το όνομά του σε Άνφιλντ!

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία ενός Νορβηγού, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του σε Άνφιλντ! Διαβάστε τι λέει γι' αυτό και πως το πήρε η οικογένειά του.

Δεν είναι απλά ένας φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, αλλά ο πρώτος που έβαλε στο ονοματεπώνυμό του την ονομασία του γηπέδου της ομάδας.

Ο λόγος για τον Άλεξ Γκόγκσταντ-Άνφιλντ, ο οποίος σπουδάζει στο Σαουθάμπτον δημοσιογραφία.

Ο Νορβηγός προχώρησε σε αυτή την ενέργεια πριν από εννιά χρόνια και επ' αυτού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των "κόκκινων" με αφορμή τον αγώνα μεταξύ των τελευταίων και της Σαουθάμπτον.

"Κατάγομαι από τη Νορβηγία. Άλλαξα το όνομά μου σε Άνφιλντ όταν έγινα 18 και ήμουν στη Νορβηγία, δηλαδή πριν εννιά χρόνια. Ήταν πραγματικά μία αυθόρμητη κίνηση. Ανέκαθεν ήμουν περήφανος για το όνομά μου, αλλά πίστευα πως αν το αλλάξω σε Άνφιλντ θα είμαι ακόμα πιο περήφανος και ότι θα κουβαλάω τη Λίβερπουλ συνεχώς μαζί μου.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο το είπε στους γονείς του δήλωσε: "Όταν επέστρεψα σπίτι φάγαμε μαζί. Η μαμά μου με ρώτησε "τι έκανες σήμερα;" κι εγώ απάντησα πως "άλλαξα το όνομά μου σε Άνφιλντ". Εκείνη μου είπε: "όχι, δεν το έκανες", "ναι το έκανα" της είπα εγώ. Για λίγη ώρα κάναμε την ίδια συζήτηση μέχρι που της έδειξα τα χαρτιά μου".

Επιπλέον, προσέθεσε: "Ήταν μία εύκολη απόφαση, επειδή ήμουν ο πρώτος. Θα ήταν πιο δύσκολο αν κάποιος στο παρελθόν το είχε κάνει".

Τέλος, παραδέχτηκε πως κατά καιρούς δέχεται τα πειράγματα διάφορων: "Φυσικά και με πειράζουν κάποιοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν είμαι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στο τελωνείο με πειράζουν, αλλά δεν έχω πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ