ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης... ποντικός στα αποδυτήρια!

Παίκτης... ποντικός στα αποδυτήρια!
Προπόνηση-αποδυτήρια

Κινητά, πορτοφόλια και κλειδί αμαξιού ήταν η... λεία παίκτη-μακρυχέρη στα αποδυτήρια ιταλικής ομάδας!

Πρωταγωνιστής σε αυτήν ήταν ένας 18χρονος Γάλλος, ονόματι Ίσμαελ, αν είναι βέβαια πραγματικά τα στοιχεία που έδωσε στα μετέπειτα "θύματά" του.
Ο συγκεκριμένος νεαρός άνδρας ζήτησε να δοκιμαστεί λίγες ημέρες πριν από την Βεντιμίλια, την ομάδα δηλαδή της πόλης στην οποία επρόκειτο να μετακομίσει -πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του- ο φιλόδοξος ποδοσφαιριστής.

Αρχικά έκανε μία προπόνηση με την ομάδα νέων, και εντυπωσίασε τόσο ώστε ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Φαμπρίτσιο Γκάτι, να δεχθεί παροτρύνσεις για να τον παρακολουθήσει από κοντα και να διαμορφώσει ο ίδιος άποψη αναφορικά με την ποδοσφαιρική αξία του.

Αυτό έγινε στις 22 Απρίλη, με τον Ίσμαελ να κάνει προπόνηση μαζί με τους "μεγάλους": Στην αρχή έκανε ασκήσεις και στη συνέχεια πήρε μέρος στο προπονητικό διπλό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως ο Ίσμαελ, αν είναι πράγματι αυτό το όνομά του, έπεσε στο έδαφος και παραπονέθηκε για πόνο στον αστράγαλο.

Αμέσως μετά αποχώρησε για τα αποδυτήρια προκειμένου να κάνει ένα μπάνιο, με τους ποδοσφαιριστές της Βεντιμίλια να μην εμπιστεύονται πάντως τον νεοφερμένο και να έχουν ζητήσει από έναν υπεύθυνο της ομάδας να επιβλέπει τα πράγματά τους στα αποδυτήρια.

Ανώφελη πάντω η κίνησή τους, καθώς ο Ίσμαελ έδρασε ταχύτατα (όπως και στον αγωνιστικό χώρο), προλαβαίνοντας να "βουτήξει" κινητά, πορτοφόλια και ό,τι άλλο βρήκε στις τσέπες των ανθρώπων που θα μπορούσαν να γίνουν συμπαίκτες του.

Το πιο εντυπωσιακό όμως στην όλη παράδοξη ποδοσφαιρική ιστορία είναι πως πήρε τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου Golf Gti, χρησιμοποιώντας μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα για να διαφύγει πριν προλάβουν να τον συλλάβουν.

"Έφταιγε το γεγονός ότι δε προσέξαμε και αφήσαμε αφύλακτα τα αποδυτήρια. Καταγγείλαμε το γεγονός σε όλες τις τοπικές αρχές και τώρα ελπίζουμε να ανακαλύψουμε κάτι μέσω από τις τηλεκάμερες που υπάρχουν στους αυτοκινητοδρόμους, θεωρώντας πως ο κλέφτης έχει φύγει μέσω ενός συγκεκριμένου αυτοκινητοδρόμου", τόνισε χαρακτηριστικά μετά από το ατυχές συμβάν ο τεχνικός της Βεντιμίλια.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ