THE SPORTS ECONOMIST

Παναθηναϊκός: Και η Τουλούζ για Βαγιαννίδη μετά τη Χόφενχαϊμ

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Μετά τη Χόφενχαϊμ και η Τουλούζ καταγράφει με σειρά επαφών και ενεργειών το έντονο ενδιαφέρον της για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Δεδομένη η πέραση που έχει ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Το σκηνικό που διαμορφώνεται στη θέση του δεξιού μπακ στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν με τη συμφωνία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ και την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα, μοιάζει να ανοίγει περισσότερο την όρεξη όσων "ζαχαρώνουν" τον διεθνή ακραίο αμυντικό.

Τρεις τέτοιοι άλλωστε, στο ρόστερ μιας ομάδας, όλοι εν δυνάμει βασικοί – και ανεξαρτήτως του σχεδιασμού για ενδεχόμενη πολυχρησιμότητα του Κώτσιρα – είναι πολλοί, ειδικά για ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πέραν της Χόφενχαϊμ λοιπόν, η οποία προ εβδομάδων διατυμπάνισε τις προθέσεις της, πολύ ζεστή για τον "Βάγια" είναι σύμφωνα με όσα γνωρίζει το SPORT24 κι η Τουλούζ.

Η γαλλική ομάδα είναι στην αγορά για δεξιό μπακ, το ενδιαφέρον της για τον σκόρερ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson είναι εκφρασμένο στην πλευρά του 23χρονου ποδοσφαιριστή (και μάλιστα σύμφωνα με συγκεκριμένες πληροφορίες επίκειται άμεσα και… δια ζώσης έκφρασή του).

Άγνωστο το μέχρι πού το συγκεκριμένο φλερτ μπορεί να φτάσει, άγνωστο αν είναι ικανό να οδηγήσει σε πρόταση.

Επίσης αν κι εφόσον γίνει – κι η όποια τελικά φτάσει στους πράσινους από τους αρκετούς ενδιαφερόμενους - θα τους συγκινήσει;

Το προφανές όμως κι αυτό που καταγράφεται από την κινητικότητα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα είναι πως σιγά σιγά για τον Βαγιαννίδη δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για πέρασμα στο επόμενο, πέραν του τσεκαρίσματος και των διερευνητικών επαφών, στάδιο.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ