ΣΤΗΛΕΣ

Παντρεύονται Πούτιν και Καμπάεβα;

Παντρεύονται Πούτιν και Καμπάεβα;
Καμπάεβα-Πούτιν

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν θα παντρευτεί την πρώην ολυμπιονίκη, Αλίνα Καμπάεβα, σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ!

Και όμως, η 25χρονη με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν που προέρχεται από τη Ρωσία θεωρείται μύθος. Όχι μόνο για το χρυσό μετάλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην ρυθμική γυμναστική, όχι μόνο για τις αναρίθμητες αθλητικές διακρίσεις, αλλά και για την ακαταμάχητη γοητεία της και την πολιτική της καριέρα, που την έχει φέρει στο ρωσικό κοινοβούλιο όπου είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής την πολιτική νεολαία.
Το καλύτερο πάντως για αυτήν δεν έχει έρθει ακόμα, όπως τουλάχιστον αφήνουν να ενοηθεί μερικές ρωσικές εφημερίδες. Ήδη, η 25χρονη Αλίνα προορίζεται να παντρευτεί τον απερχόμενο πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τις 7 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν τα κουτσομπολίστικα ΜΜΕ, ο 56χρονος Πούτιν έχει χωρίσει με τη σύζυγό του, Λουντμίλα Αλεξάντροβνα τον περασμένο Φεβρουάριο, και στις 15 Ιουνίου θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την Καμπάεβα.

Η εφημερίδα "Moskosvskij Korrespondent" έχει ήδη προβεί σε αποκαλύψεις αναφορικά με λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής, ενώ από το Κρεμλίνο δεν έχει γίνει ακόμα ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψευση της πληροφορίας.

Η Καμπάεβα, πέρα από το χρυσό μετάλιο το 2004, έχει επίσης στην κατοχή της ένα χάλκινο από τους Αγώνες του Σίδνεϊ το 200, καθώς και δύο ακόμα τίτλους, που στη συνέχεια έγιναν τρεις καθώς προστέθηκε και ένα τίτλος που της είχε αφαιρεθεί για μία περίπτωση ντόπινγκ.

Έχοντας αφήσει τον αθλητισμό εδώ και μερικά χρόνια, έγινε ένα αστέρι της σόου-μπιζ με την συμμετοχή της σε ένα γιαπωνέζικο φιλμ, σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και σε μία συμμετοχή ενός βίντεοκλιπ ενός ραπ συγκροτήματος.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ