THE SPORTS ECONOMIST

ΠΑΟΚ: Στη γωνία για Κοτάρσκι η Μπόρνμουθ

ΠΑΟΚ: Στη γωνία για Κοτάρσκι η Μπόρνμουθ
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι INTIME SPORTS

Δεδομένο και ήδη επισημοποιημένο το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, άγνωστο μέχρι πού μπορούν/θέλουν να φτάσουν για τον Κροάτη οι "γκριφόνε", σίγουρα όμως δεν είναι οι μόνοι, καθώς το SPORT24 γνωρίζει πως από κοντά παρακολουθεί την υπόθεση του Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και η Μπόρνμουθ.

Κρότου λάμψης τα προ εβδομάδων δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφορικά με ενδιαφέρον Ίντερ και Πάρμα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Για διάφορους λόγους αβάσιμα, πρακτικά όμως ως προς την σκοπιμότητά τους ήταν προπαρασκευαστικά των... βάσιμων.

Όπως της Τζένοα, η οποία έχοντας συμφωνήσει στην παραχώρηση του Χοσέ Μαρτίνεθ στους Μιλανέζους αναζητά διάδοχό του, "κεντράροντας" στον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη προσφορά των Γενοβέζων, απορρίφθηκε. Για την ακρίβεια, ούτε καν συζητήθηκε, καθώς τα 3 εκατ. ευρώ κι ένας ποδοσφαιριστής ως έμψυχο αντάλλαγμα, δεν φτάνουν ούτε για το... ένα πόδι του "Ντομ", βάσει πάντα της τιμολόγησης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δεδομένα οι "ροσομπλού" έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν περισσότερο. Πόσο κι αν μπορέσουν να προσεγγίσουν τις απαιτήσεις των "ασπρόμαυρων" (σ.σ. 10 εκατ. ευρώ), είναι αμφίβολο.

Το βέβαιο είναι πως η κινητικότητα για τον Κοτάρσκι, για την οποία είχαν ενδείξεις τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ, αρχίζει πλέον να αποκτά υπόσταση.

Και παράλληλα με το σοβαρό μεν, πλην όμως ακόμη όχι ικανό να δελεάσει ενδιαφέρον της Τζένοα, προκύπτουν κι άλλα.

Σύμφωνα λοιπόν, με διασταυρωμένες πληροφορίες του SPORT24, η Μπόρνμουθ έχει τον Κοτάρσκι ψηλά και στη δική της λίστα.

Κι εννοείται πως ως ομάδα της Premier League έχει και σαφώς μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Για το αν θα κάνει το επόμενο βήμα όμως, υπάρχουν προϋποθέσεις (κι η πλευρά του Κροάτη, τις γνωρίζει).

Η βασική είναι να πουληθεί το Νο2 στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του αγγλικού συλλόγου, ο Μαρκ Τράβερς.

Σέλτικ και Κρίσταλ Πάλας τον θέλουν, πάνω από 10 εκατ. ευρώ το ποσό που αξιώνουν τα "κεράσια", τα οποία επιπρόσθετα ψάχνουν σιγά σιγά και τη διαμόρφωση της διάδοχης κατάστασης του 35χρονου βασικού Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Νέτο.

Μεταγραφική διαδικασία που για να καταλήξει στον Κοτάρσκι μπορεί να πάρει χρόνο. Το πιθανότερο.

Το βέβαιο όμως, είναι πως το ενδιαφέρον, το τσεκάρισμα, η διάκριση του Κροάτη από την Μπόρνμουθ δεν συνιστά αναφορά... κρότου λάμψης.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ