ΣΤΗΛΕΣ

Πέτκοβιτς: "Έχω ένα "πολιτικό" όνειρο"

Πέτκοβιτς: "Έχω ένα "πολιτικό" όνειρο"
Αντρέα Πέτκοβιτς

Η Γερμανίδα Αντρέα Πέτκοβιτς εκδήλωσε την επιθυμία να ιδρύσει πολιτική παράταξη για τους νέους!

Παιδί Σέρβων μεταναστών διατηρεί στα 22 χρόνια της, στήλη στην κορυφαία εφημερίδα της Φρανκφούρτης και αναφέρθηκε στην επιθυμία της να ιδρύσει πολιτικό κόμμα!
" Θέλω να δημιουργήσω ένα πολιτικό κόμμα για νέους ανθρώπους", υποστήριξε η Πέτκοβιτς πριν από λίγες μέρες στη Μελβούρνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες, διαβάζει Γιόχαν Γκαίτε και Όσκαρ Ουάιλντ και όποτε βρίσκεται πίσω στο Ντάρμστατ κάνει πρόβες σε ροκ συγκρότημα όπου παίζει ντραμς! Μία διαφορετική αθλήτρια.

Η Πέτκοβιτς που βρίσκεται στην πρώτη 50άδα της παγκόσμιας κατάταξης στράφηκε στο τένις γιατί το θεωρεί δυσκολότερο από μία ακαδημαϊκή καριέρα!

" Το τένις δεν ήταν η πρώτη επιλογή μου και οι γονείς μου (σ.σ. ο πατέρας της υπήρξε μέλος της πρώην γιουγκοσλαβικής ομάδας στο Ντέιβις Καπ) δεν ήθελαν να ασχοληθώ με το τένις. Αλλά νομίζω ότι μία θέση στον ακαδημαϊκό κόσμο θα ήταν ευκολότερη υπόθεση για μένα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, να αποδείξω στον εαυτό μου ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Κι αυτό παλεύω με το τένις", κατέληξε η Πέτκοβιτς.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ