ΣΤΗΛΕΣ

"Πόλεμος" σέξι μοντέλων για Μάριο Μπαλοτέλι!

"Πόλεμος" σέξι μοντέλων για Μάριο Μπαλοτέλι!
Κάρλα Βέλι-Μπάρμπαρα Γκουέρα

"Σφαγή" μοντέλων για Μπαλοτέλι. "Η Βέλι προσπαθεί να μπει ανάμεσά μας", δηλώνει η Μπάρμπαρα Γκουέρα (photos)!

Μάλιστα εκτός γηπέδων αποτελεί μέρος ενός "εκρηκτικού" ερωτικού τριγώνου, με τον "Super Mario" να έχει επιλέξει ως σύντροφο το μοντέλο Μπάρμπαρα Γκουέρα αλλά την ίδια να επιτίθεται δημόσια στην άλλοτε φίλη της Κάρλα Βέλι (φώτο), κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να "κλέψει" μέσα από την αγκαλιά της τον Ιταλό επιθετικό της Ίντερ!
"Τον βασανίζει με μηνύματα", αποκάλυψε η Γκουέρα στο περιοδικό "Top", και συνέχισε: "Εμένα δεν με ενοχλεί γιατί εκείνη είναι που κυνηγάει έναν άνδρα που, όμως, δεν την υπολογίζει.

Του μιλάει άσχημα για μένα, γιατί θέλει να χωρίσουμε. Η φιλία μου με τη Βέλι έχει τελειώσει, τώρα αυτή είναι που προσπαθεί να μπει ανάμεσα σε μένα και τον Μάριο".



Αναφορικά με το κατά πόσο έχει προχωρήσει η σχέση της με τον νεαρό φορ των "νερατζούρι", τόσο ώστε να μπορεί κάποιος να μιλήσει για αρραβώνα μέσα στο 2010, το σέξι μοντέλο από την Ιταλία υποστήριξε:

"Γνωριζει ο ένας τον άλλο, δεν μπορώ να πω ακόμα ότι είναι ο μεγάλος έρωτας, ελπίζω όμως να γίνει. Πράγματι έχω μερικούς φόβους: είναι μόλις 19 χρόνων αν και είναι πολύ ώριμος.

Και περιστοιχίζεται πάντα από εκατομμύρια νεαρές κοπέλες. Έτσι προτιμώ να ζω την κάθε ημέρα... Δεν είναι αλήθεια ότι μου χάρισε κάποιο δαχτυλίδι τα Χριστούγεννα. Αντίθετα δεν μου έκανε κανένα δώρο..."



Κάντε κλικ στο διπλανό photostory να δείτε τις Γκουέρα και Βέλι μέσα από φωτογραφίες.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ