ΣΤΗΛΕΣ

Πουλάει το "Χρυσό Παπούτσι" ο Σαλένκο

Πουλάει το "Χρυσό Παπούτσι" ο Σαλένκο
σαλενκο

Ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994, Όλεγκ Σαλένκο, πουλάει το "Χρυσό Παπούτσι" λόγω χρεών

" Έχω δεχθεί μία πολύ καλή προσφορά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα", τόνισε ο παλαίμαχος Ρώσος επιθετικός στην εφημερίδα "Blik" και συνέχισε λέγοντας: "Είχα μία μικρή επιχείρηση, αλλά μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση τα πάντα κατέρρευσαν και πλέον πρέπει να πληρώσω κάποιες οφειλές.

Δεν είμαι εντελώς απένταρος ή σε μία θέση που θα πρέπει να πουλήσω τα πάντα, αλλά η προσφορά που έχω είναι εξαιρετική και δύσκολο να την αρνηθεί κανείς. Ζήτησα από τους πάμπλουτους Άραβες να φροντίσουν πολύ καλά το βραβείο, τοποθετώντας το σε κάποιο μουσείο της χώρας.

Σίγουρα θα προτιμούσα να παραμείνει το παπούτσι στη Ρωσία ή στην Ουκρανία, οπότε εάν λάβω ανάλογη προσφορά από εδώ, δεν θα χρειαστεί να το πουλήσω στο εξωτερικό



".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που προσφέρεται στον Σαλένκο αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Ο Ρώσος παλαίμαχος σημείωσε ένα από τα μεγάλα ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο 6-1 της Ρωσίας επί του Καμερούν, στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Μουντιάλ του 1994 των ΗΠΑ. Ο ίδιος και ο Βούλγαρος στράικερ, Χρίστο Στόιτσκοφ, πέτυχαν από 6 γκολ στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ