ΣΤΗΛΕΣ

Πουλάει... τρελά η φανέλα αντι-Ρονάλντο!

Πουλάει... τρελά η φανέλα αντι-Ρονάλντο!
Ρονάλντο-φανέλα

Φανέλα αντι-Ρονάλντο που τον χαρακτηρίζει "προδότη" έβγαλαν στο εμπόριο οι φίλοι της Φλαμένγκο (photo)!

Έτσι προώθησαν στο εμπόριο μία φανέλα... αντι-Ρονάλντο, η οποία έχει μεν το Νο 9 στην πλάτη, όμως στη θέση του ονόματος του "φαινομένου" υπάρχει γραμμένη η λέξη "infiel" που στα ελληνικά σημαίνει προδότης, ενώ γίνεται και λογοπαίγνιο καθώς οι οπαδοί της Κορίνθιανς έχουν το προσωνύμιο "fiel".
Επιπλέον στο μπροστινό μέρος της φανέλας είναι γραμμένη η φράση "Εσύ ξεπλήρωσες με προδοσία αυτόν που σε βοήθησε", κάνοντας έτσι σαφή αναφορά για τους αρκετούς μήνες στη διάρκεια των οποίων ο 32χρονος Βραζιλιάνος φορ έκανε αποθεραπεία και προπονήσεις με την ομάδα της Φλαμένγκο, για να επιλέξει τελικά -εντελώς αιφνιδιαστικά- να συνεχίσει σε ανταγωνιστική ομάδα την καριέρα του.

Το εντυπωσιακό είναι πως η φανέλα που έχει κυκλοφορήσει με την ονομασία "Traìra Infedele" ("Προδότης-Άπιστος") διατίθεται ήδη προς πώληση από πολλά μαγαζιά του Ρίο, με την τιμή της να έχει καθοριστεί στα 16,3 δολάρια.

Να σημειωθεί πως ακόμα και ο πρόεδρος της "Φλα" δήλωσε απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του παίκτη καθώς "εγκατέλειψε τη Φλαμένγκο χωρίς να πει ευχαριστώ, ούτε και να χαιρετήσει", με τον πρώην άσο της Μίλαν να δικαιολογεί την επιλογή του ισχυριζόμενος πως κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του δεν δέχτηκε κάποια συγκεκριμένη προσφορά από τη Φλαμένγκο.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ