ΣΤΗΛΕΣ

Προγνωστικά made by... Gallagher!

Προγνωστικά made by... Gallagher!

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασε για τις ημέρες του Πάσχα το "BBC", επιλέγοντας τον διάσημο τραγουδιστή αλλά και φανατικό οπαδό της Μ.Σίτι, Λίαμ Γκάλαχερ, να κάνει τις προβλέψεις για τους αγώνες της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ (video)!

Ο ποδοσφαιρικός ειδικός που συνεργάζεται με το έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο για να δίνει τα προγνωστικά του κάθε αγωνιστική είναι ο παλιός άσος της Λίβερπουλ, Μάρτιν Λόρενσον, όμως εδώ και μερικές εβδομάδες έχει να συναγωνιστεί κάποιον... γκεστ.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο κλήρος έπεσε στον πασίγνωστο Άγγλο μουσικό και συνθέτη, Λίαμ Γκάλαχερ, να προβλέψει τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, με τον πρώην αρχηγό των "Oasis" και νυν της μπάντας " Beady Eye" να ψηφίζει "δαγκωτό" την αγαπημένη του Σίτι για νίκη στην έδρα της Μπλάκμπερν το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Γκάλαχερ έδωσε μάλιστα και σκορ σε όλους τους αγώνες, με πιο εντυπωσιακό το 2-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον (η αντιπάθειά του για τη συμπολίτισσα είναι δεδομένη...), ενώ όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει για το Λίβερπουλ-Μπέρμιγχαμ δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Κένι Νταλγκλίς.

Οι προβλέψεις του Λίαμ Γκάλαχερ:

Μάντσεστερ Γ. - Έβερτον 2-2

Άστον Βίλα - Στόουκ 2-1

Μπλάκπουλ - Νιούκαστλ 2-1

Λίβερπουλ - Μπέρμιγχαμ 2-0

Σάντερλαντ - Γουΐγκαν 0-0

Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 2-2

Γουλβς - Φούλαμ 1-2

Τσέλσι - Γουέστ Χαμ 1-0

Μπόλτον - Άρσεναλ 0-3

Μπλάκμπερν - Μάντσεστσερ Σίτι 0-2

Δείτε και το βίντεο με τις προβλέψεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ