ΣΤΗΛΕΣ

Πρόβλημα για ανθρώπους και ζώα λόγω... Μέσι!

Πρόβλημα για ανθρώπους και ζώα λόγω... Μέσι!
Μέσι

Σε αναστάτωση βρίσκεται ανθρώπινο και ζωικό "βασίλειο" λόγω του Λιονέλ Μέσι! Διαβάστε γιατί το όνομα του Αργεντινού άσου έχει προκαλέσει προβλήματα.

Το Ροζάριο της Αργεντινής έχει το δικό του ήρωα. Έναν ήρωα βγαλμένο από τις γειτονιές του Σάντα Φε, ο οποίος έγινε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής μας, αν και η αλήθεια είναι πως πέρασε διάφορες περιπέτειες μέχρι να τα καταφέρει.

Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι. Ο 27άχρονος άσος της Μπαρτσελόνα καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και πλέον το μόνο τρόπαιο που λείπει από την συλλογή του είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Βέβαια αυτή δημοφιλία του Μέσι έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα τόσο στο ζωικό όσο και στο ανθρώπινο... βασίλειο.

Βλέπετε οι κάτοικοι στο Ροζάριο (και συγκεκριμένα στη γειτονιά του γνωστού ποδοσφαιριστή) άρχισαν να δίνουν μαζικά το επώνυμο του Μέσι ως όνομα όχι μόνο στα παιδιά τους, αλλά και στα κατοικίδια!

Έτσι μέσα σε λίγα χρόνια η πόλη που μεγάλωσε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα γέμισε με "Μέσιδες". Είτε μιλάμε για ανθρώπους, είτε για... τετράποδα (συγκεκριμένα πάνω από 701 ζώα έχουν πάρει το όνομα του).

Όλα αυτά οδήγησαν τις Αρχές στην περιοχή να περάσουν έναν ειδικό νόμο ο οποίος απαγορεύει τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένο ονόματος, με σκοπό να αποφύγουν το μπέρδεμα.

Αντιδράσεις, όπως είναι λογικό υπήρξαν, κάποιοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και ψάχνουν τρόπο για να βρουν ένα παραθυράκι στον νόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ