ΣΤΗΛΕΣ

Ρονάλντο: "Είμαι... σπίτι που το χτύπησε τυφώνας"!

Ρονάλντο: "Είμαι... σπίτι που το χτύπησε τυφώνας"!
Ρονάλντο-ιερόδουλες

Σαν ένα σπίτι που το χτύπησε... τυφώνας, δήλωσε ότι αισθάνεται ο Ρονάλντο μετά το "ροζ σκάνδαλο"!

"Έχω κάνει κάτι πραγματικά ηλίθιο στην προσωπική μου ζωή", τόνισε ο Βραζιλιάνος φορ της Μίλαν σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "Globo" και συνέχισε:

"Όλοι έχουμε κάνει λάθη και εγώ έκανα αυτό το λάθος. Δεν κατάλαβα σε καμία στιγμή ότι ήταν τραβεστί. Έκλαψα πολύ μετά και αισθάνθηκα πάρα πολύ ντροπιασμένος.

Η συνείδησή μου είναι ακόμα βαριά με αυτή την ηλίθια πράξη, αργά τη νύχτα, επιστρέφοντας σπίτι μου. Αυτή ήταν η χειρότερη απόφαση στην προσωπική μου ζωή.

Το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση και είχε παγκόσμιο αντίκτυπο. Θα κηλιδώσει για πάντα την προσωπική μου ζωή. Για τα κουτσομπολίστικα μίντια, αυτό το θέμα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο και από το Παγκόσμιο Κύπελλο".






Ο 31χρονος άσος της Μίλαν ανέφερε επίσης λεπτομέρειες από εκείνη την "μοιραία" για αυτόν νύχτα, που φαίνται ότι έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη φθορά στη δημόσια εικόνα του.

"Δεν ήξερα ότι ήταν τραβεστί, είμαι απόλυτα ετεροφυλόφιλος. Όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο, συμπέρανα ότι ήταν τραβεστί.

Προσπάθησα να σταματήσω εκεί και να πάω σπίτι, από εκείνο το σημείο άρχισε όμως ο εκβιασμός. Ήθελα να τελειώσει το θέμα, πληρώνοντας αυτά που είχαμε συμφωνήσει.

Οι δύο δέχτηκαν, όμως η τρίτη δεν ήθελε να δεχτεί αυτό το ποσό και ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό για να μη διαρρεύσει το θέμα στα μίντια.

Προτίμησα να αντιμετωπίσω έτσι την κατάσταση παρά να υποκύψω στον εκβιασμό".








Τέλος, ο Ρονάλντο μίλησε και για τη εξέλιξη της σχέσης του με την αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Μπεατρίς, σχέση που δοκιμάστηκε πολύ μετά το "ροζ σκάνδαλο".

"Όταν της είπα την ιστορία με έβρισε. Ύστερα όμως με υποστήριξε. Προφανώς ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να με συγχωρήσει, δεν ξέρουμε τί θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Πίσω από την προσωπικότητα που κουβαλώ, είμαι λογικό άτομο, που έχει τις αδυναμίες και τους φόβους του. Θα πρέπει να ξαναφτιάξω τα πάντα. Είναι σαν ένα σπίτι που το έχει χτυπήσει τυφώνας.

Τώρα θα πρέπει να το φτιάξω από την αρχή",



κατέληξε χαρακτηριστικά.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ