ΣΤΗΛΕΣ

Σειρά κινουμένων σχεδίων με τον... Ροναλντίνιο!

Σειρά κινουμένων σχεδίων με τον... Ροναλντίνιο!
Ροναλντίνιο-καρτούν

Πρωταγωνιστής σε σειρά κινουμένων σχεδίων, 52 επεισοδίων, θα είναι ο άσος της Μίλαν, Ροναλντίνιο (vid)!

Όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Globoesporte", που επικαλείται ως πηγή το προσωπικό σάιτ του "Νο 80" της Μίλαν, σύντομα θα βγει στης τηλεοπτικές οθόνες μία σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον 28χρονο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος είναι "δημιούργημα" του Μαουρίτσιο ντε Σόουζα.
Ο Μαουρίτσιο, που θεωρείται στην πατρίδα του "Ο Βραζιλιάνος Γουόλτ Ντίσνεϊ" καθώς είναι σχεδιαστής πολλών επιτυχημένων χαρακτήρων στο παρελθόν, έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ιταλό παραγωγό, Τζοβάνι Τζουλιάνο, και αν όλα πάνε κατ'ευχήν, τα πρώτα επεισόδια κινουμένων σχεδίων με ήρωα τον Ροναλντίνιο θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ των Καννών.

Όπως μάλιστα διευκρινίζεται από το επίσημο σάιτ του παίκτη, ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 52 επεισόδια, που το καθένα θα έχει διάρκεια 15 λεπτά.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι έναν χρόνο πριν, ο Ροναλντίνιο πρωταγωνιστούσε σε ένα βίντεο-καρτούν μαζί με τον συμπατριώτη του Ρονάλντο, με το "ζευγάρι" να δέχεται έντονη κριτική για τα παραπανίσια κιλά τους, τα οποία "τονίζονταν" τότε μέσω του συγκεκριμένου καρτούν.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ