ΣΤΗΛΕΣ

Σέξι πόζες για την σύζυγο του Μ.Γιάριτς!

Σέξι πόζες για την σύζυγο του Μ.Γιάριτς!
kentriki_2009_5_11_15_18_12

H έγκυος (;) σύζυγος του Μ.Γιάριτς και μοντέλο, Α.Λίμα, προχώρησε σε "hot" πόζες για τη Victoria's Secret (pics+vid)!

Το περασμένο Σάββατο, το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret βρέθηκε στη Νέα Υόρκη σε ένα από τα μαγαζιά της φίρμας για να υπογράψει αυτόγραφα και να διαφημίσει ένα από τα καινούρια αρώματα, ενώ αυτό που συζητήθηκε έντονα ήταν το λουκ αλά Κλεοπάτρα στο μαλλί με το οποίο έκανε την εμφάνισή της.
Όσο δε για την προσωπική της ζωή, αυτή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με σημερινά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας να κάνουν λόγο για εγκυμονύνη του 28χρονου μοντέλου.

"Η Αντριάνα και ο σύζυγός της Μάρκο είναι πολύ ερωτευμένοι και θελουν να φτιάξουν μία οικογένεια μαζί. Είπε σε όλους τους φίλους της και στην οικογένειά της πως αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει για τη γιορτή της μητέρας", δήλωσε ένας φίλος της Άντριανα Λίμα, επιβεβαιώνοντας την είδηση περί εγκυμοσύνης.

Εν των μεταξύ, άλλες πληροφορίες φέρνουν τον άσο του NBA, Μάρκο Γιάριτς, να βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι για να κάνει τις προετοιμασίες για το σέρβικο γάμο του με τη Βραζιλιάνα σύντροφό του, μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις ΗΠΑ.

"Σχεδιάζουμε να κάνουμε δύο λιτούς γάμους, έναν στη Σερβία και έναν άλλο στη Βραζιλία. Αποφασίσαμε να το κάνουμε έτσι γιατί δεν θα ήταν βολικό για τα αναρίθμητα μέλη των οικογενειών μας να ταξιδεύουν από το ένα μέρος του κόσμου στο άλλο.

Θα προετοιμάσουμε δύο μικρές γιορτές και στις δύο χώρες για να κάνουμε τους πάντες χαρούμενους. Η Αντριάνα ανυπομονεί να έρθει στη Σερβία και θα επισκεφτεί σίγουρα τη γενέτειρά μου φέτος.

Δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει για την ακριβή ημερομηνία, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις πολλές υποχρεώσεις που έχουμε",



δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου.



Κάνε κλικ να δεις και άλλες φωτογραφίες.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ