ΣΤΗΛΕΣ

Στα (ερωτικά) βήματα του Τέρι ο Ά.Κόουλ!

Στα (ερωτικά) βήματα του Τέρι ο Ά.Κόουλ!
Άσλι Κόουλ-Σέρι Κόουλ © MATRIXPHOTOS.COM

Ο Α.Κόουλ έκανε δύο φορές σεξ με 30άχρονη παραμονές αγώνων της Τσέλσι, αποκάλυψε αγγλικό μέσο!

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμά της η αγγλική "Sun", ο παίκτης της Τσέλσι απάτησε τη σύζυγό του με μία 30άχρονη ξανθιά, γραμματέα στο επάγγελμα, την οποία μάλιστα κατάφερε να περάσει δύο φορές μυστικά στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή των "μπλε" πριν από ισάριθμα εκτος έδρας ματς για την Πρέμιερ Λιγκ!
Οι δυο τους αντάλασσαν για αρκετά μεγάλο διάστημα ερωτικά μηνύματα μέσω κινητών σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, με την πρώτη συνάντησή τους -όπου και ακολούθησε καυτή βραδιά σεξ- να λαμβάνει χώρα στις 29 Οκτωβρίου 2008, παραμονή του εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με την Χαλ.

Το δεύτερο ραντεβού έγινε στις 14 Νοεμβρίου 2008 και ημέρα Παρασκευή, πριν από τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ, με την εξωσυζυγική σχέση του Κόουλ να λαμβάνει επίσημα τέλος στις 5 Δεκεμβρίου, όταν και σταμάτησε η ανταλλαγή μηνυμάτων με την ερωμένη του.

Η θέση μάλιστα του διεθνούς Άγγλου άσου επιδεινώνεται καθώς υπάρχουν δηλώσεις-φωτιά της 30άχρονης στην εφημερίδα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως στις μία από τις δύο συνερεύσεις τους, ο παίκτης έβαλε δυνατά την τηλεόραση για να μην ακούει από το δίπλα δωμάτιο ο Τζον Τέρι...

"Ο Άσλι με ικέτευε να πάω στο ξενοδοχείο του για σεξ, όμως ήταν σαν στρατιωτική επιχείρηση το να φτάσω στο δωμάτιό του. Και στις δύο περιπτώσεις έπρεπε να μεταφέρω μυστικά ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί για να πιούμε στο δωμάτιο επειδή υποτίθεται ότι απαγορευόταν να πίνουν πριν από τα παιχνίδια.

Ήταν τρομοκρατημένος στην ιδέα ότι θα τον τσακώσει η γυναίκα του και η Τσέλσι, όμως δεν μπορούσε να σταματήσει τον εαυτό του από το να παίρνει τρελά ρίσκα. Αυτό θα έπρεπε να τον ενθουσίαζε. Πάντα μου άρεσε ο Άσλι Κόουλ.




Όμως δεν είχα πιστέψει στην αρχή ότι ήταν όντως αυτός που έστελνε τα μηνύματα και ότι θα περνούσα μία νύχτα μαζί του. Πίστευα ότι ίσως ήταν ένας παίκτης από την ομάδα νέων της Τσέλσι που προσπαθούσε να με ξεγελάσει χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο του Κόουλ.


Την πρώτη φορά μάλιστα ήμουν πολύ νευρική και είχα πει σε μερικούς φίλους που θα ήμουν σε περίπτωση που δεν ήταν εκεί ο Άσλι Κόουλ και έπεφτα σε κάποια παγίδα. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα όταν τον πρωτοείδα ήταν πόσο κοντός ήταν, αρκετούς πόντους κοντύτερος από μένα.


Από τις 5 Δεκεμβρίου του 2008 και μετά βγήκε εκτός στόχου μου. Ίσως είχε πάει σε άλλη κοπέλα", δήλωσε μεταξύ άλλων η 30άχρονη γραμματέας, με το αγγλικό μέσο να υποστηρίζει πως η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη από φόβο μήπως χάσει τη δουλειά της αλλά και το ότι έχει στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία της για όποιον αμφισβητεί την εγκυρότητα του δημοσιεύματος.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ