ΣΤΗΛΕΣ

Στοιχήματα για τη νέα σύντροφο του Χάμιλτον!

Στοιχήματα για τη νέα σύντροφο του Χάμιλτον!
KENTRIKI1_2010_1_13_23_56_49

Η Τ.Άτκινσον είναι το... φαβορί για νέα σύντροφος του Χάμιλτον σύμφωνα με γραφείο στοιχημάτων (pics)!

Το συμπέρασμα αυτό δεν είναι αυθαίρετο αλλά προκύπτει βάσει της "ετυμηγορίας" των bookmakers και συγκεκριμένα του γραφείου στοιχημάτων "Agicos", το οποίο έχει βγάλει ήδη αποδόσεις για το ποια θα είναι η νέα γυναίκα που θα κατακτήσει την καρδιά του Άγγλου πιλότου της MacLaren-Mercedes!
Τα δύο φαβορί είναι η ηθοποιός και μοντέλο Τζέμα Άτκινσον (κατά πολλούς η βασίλισσα των Wags μετά τις σχέσεις της με Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάρκους Μπεντ) και η τραγουδίστρια και νικήτρια του 5ου Βρετανικού X Factor Αλεξάντρα Μπερκ, καθώς όποιος αποφασίσει να ποντάρει σε κάποια από τις δύο και δικαιωθεί θα πάρει 11 φορές τα λεφτά του.

Μη νομίζετε όμως ότι είναι μόνο αυτές που διεκδικούν με αξιώσεις να διαδεχτούν τη Νικόλ Σέρτσινγκερ, καθώς ακολουθεί στα προγνωστικά η Τζένιφερ Άνιστον (13.00 απόδοση), ενώ έπονται με ίδια απόδοση (15.00) η Λίλι Άλεν, η Mel B και η Ριάνα, και οι τρεις τους τραγουδίστριες.

Η τενίστρια Άνα Ιβάνοβιτς προσφέρεται σε απόδοση 19.00, ενώ κάποιος θα πάρει 26 φορές περισσότερα χρήματα από όσα πόνταρε, αν ο Χάμιλτον θελήσει να ξεχάσει το χωρισμό του με τη Σέρτσινγκερ κάνοντας σχέση με κάποια άλλη από το συγκρότημα των Pussycat Dolls.

Φυσικά, υπάρχουν και πιο παράτολμα στοιχήματα: με απόδοση 34.00 εμφανίζονται στο ιδιαίτερο αυτό bet τόσο η Κάιλι Μινόγκ όσο και η Κέιτ Μος, ενώ τη μεγαλύτερη απόδοση (67.00) συγκεντρώνουν η Κέιτι Πράις και η Lady Gaga.

Κάντε κλικ στο διπλανό photostory για να δείτε τις υποψήφιες νέες συντρόφους του Λιούις Χάμιλτον.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ