ΣΤΗΛΕΣ

Στοιχήματα για το όνομα του παιδιού του Ρούνι!

Στοιχήματα για το όνομα του παιδιού του Ρούνι!
Ρούνι-Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι μπούκμεϊκερς στο "Νησί" δέχονται στοιχήματα για το ποιο θα είναι το όνομα του πρώτου παιδιού του Ρούνι!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Corriere dello Sport", στη λίστα των ονομάτων που είναι στη διάθεση του κοινού για στοιχηματισμό είναι και τα ονόματα των γονιών του Γουέιν Ρούνι, Ζανέτ και Τόμας (και στην Αγγλία υπάρχει η παράδοση να παίρνουν τα παιδιά τα ονόματα του παππού και της γιαγιάς), με την απόδοση να είναι η πιο χαμηλή από όλες και να "πληρώνει" 6.00.
Το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει αποκλειστεί το παιδί να πάρει το όνομα ενός εκ των συμπαικτών του Ρούνι. Έτσι το όνομα Ρίο (Φέρντιναντ) προσφέρεται σε απόδοση 25, ενώ αν το παιδί πάρει το όνομα Κριστιάνο (Ρονάλντο), αυτός που είχε την έμπνευση θα πάρει 40 φορές περισσότερα χρήματα από αυτά που πόνταρε.

Σε περίπτωση που το παιδί αποκτήσει το όνομα Άλεξ (Φέργκιουσον), τότε η απόδοση είναι στο 20, ενώ δεν λείπουν και τα ονόματα που συνδέονται με συμπαίκτες του Άγγλου άσου στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Η απόδοση για το όνομα Ντέιβιντ (Μπέκαμ) είναι 18, για το όνομα Βικτόρια (σύζυγος του "Μπεκς") είναι 25, ενώ δεν λείπουν ακόμα πιο τολμηρά σενάρια για το όνομα του παιδιού της οικογένειας Ρούνι.

Με απόδοση 18 συναντάει κανείς το όνομα Ρίκι (Χάτον, ένας από τους φίλους του Ρούνι), ενώ το Γκούντισον (το γήπεδο όπου ο νυν άσος της Μάντσεστερ ξεκίνησε την καριέρα του με τη φανέλα της Έβερτον) προσφέρεται σε απόδοση 100.

Υπάρχουν και άλλα ακόμα "υποψήφια" ονόματα, όπως Βέγκας (απόδοση 50), Νάικ (απόδοση 100) και Σρεκ (250), δείγμα της απίστευτης ευρηματικότητας των αγγλικών πρακτορείων στοιχημάτων όσον αφορά στα αθλητικά γεγονότα και όχι μόνο!









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ