ΣΤΗΛΕΣ

Στριπτίζ του... Λαπόρτα σε βιντεοπαιχνίδι (βίντεο)!

Στριπτίζ του... Λαπόρτα σε βιντεοπαιχνίδι (βίντεο)!
Λαπόρτα-παιχνίδι-ίντερνετ

Ο Λαπόρτα εμφανίζεται σε βιντεοπαιχνίδι να κάνει... στριπτίζ, βγάζοντας ρούχο για κάθε ψέμα που λέει!

Αυτό γίνεται μέσω ενός... βιντεοπαιχνιδιού που λέγεται "El Embaucador", το οποίο μεταφράζεται στα ελληνικά "Ο απατεώνας" (προφανής ο στόχος): Σε αυτό το παιχνίδι βλέπουμε τον Λαπόρτα να είναι επίσημα ντυμένος και να δίνει συνέντευξη Τύπου. Με πομπώδες ύφος ανακοινώνει, για παράδειγμα, τη συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ή την μείωση του ποσού που χρειάζεται να καταβάλλουν για την ομάδα οι συνδρομητές.

Μετά από κάθε φράση του προέδρου κάνουν την εμφάνισή τους δύο καρτέλες, που ισοδυναμούν ουσιαστικά με ισάριθμες επιλογές: "αλήθεια" ή "ψέματα".

Σε περίπτωση που κάποιος κάνει κλικ στην δεύτερη επιλογή (αυτή που βρίσκεται στα δεξιά του παραθύρου), ο Λαπόρτα εξοργίζεται και "κοκκινίζει" στο πρόσωπο, ενώ είναι αναγκασμένος κάθε φορά να βγάζει από ένα ρούχο. Μέχρι να μείνει σχεδόν γυμνός...

Όσον αφορά στην ιδέα για αυτό το βιντεοπαιχνίδι, αυτή προήλθε από ένα κίνημα οπαδών της Μπαρτσελόνα, που ζητάει με κάθε τρόπο την απομάκρυνση του Λαπόρτα από τον προεδρικό θώκο των "μπλαουγκράνα".

Πάντως, το... στριπτίζ του Λαπόρτα μέσω του βιντεοπαιχνιδιού δεν ήταν μία έμπνευση των "επαναστατών" οπαδών που γεννήθηκε από το πουθενά, αλλά που βασίζεται σε ένα πραγματικό περιστατικό:

Τον Ιούλιο του 2005 συγκεκριμένα, ο Λαπόρτα βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Ελ Πρατ" της Βαρκελώνης. Ο ηλεκτρονικός ανιχνευτής εντόπισε κάτι με αποτέλεσμα να χτυπάει το σχετικό "μπιπ", γεγονός που ανάγκασε τον Λαπόρτα να μείνει σχεδόν γυμνός, φορώντας μόνο το μπόξερ του μέχρι να απενεργοποιηθεί ο συναγερμός...

Τώρα, βλέπει εκείνο τον εφιάλτη να αναβιώνει μέσω αυτού του εκπληκτικού σε έμπνευση βιντεοπαιχνιδιού!

Κάντε εδώ κλικ , για να δείτε το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Λαπόρτα!













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ