ΣΤΗΛΕΣ

Συνήλθε από κώμα ακούγοντας το σκορ της ομάδας του

Συνήλθε από κώμα ακούγοντας το σκορ της ομάδας του

Απίστευτο και όμως ποδοσφαιρικό. Ένας βαριά τραυματισμένος προπονητής συνήλθε από κώμα όταν του είπαν πως η ομάδα του νίκησε!

Ο Γουέιν Θορν, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον πάγκο της Λάρκχολ Αθλέτικ κινδύνευσε να χάσει την ζωή του μετά από ένα φρικτό τροχαίο.

Ο 33χρονος τεχνικός έπειτα από σφοδρή σύγκρουση υπέστη ρήξη στην καρδιακή αρτηρία, διάτρηση πνεύμονα, εξάρθρωση, κάταγμα στο ισχύο αλλά και στο πίσω μέρος από το αριστερό γόνατο.

Επίσης τραυματίστηκε στο στέρνο,στο κεφάλι ενώ έσπασε 16 πλευρά! Ο Θορν βυθίστηκε σε κώμα με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις ακόμη και στην καρδιά προκειμένου να τον συνεφέρουν.

Ο άτυχος άνδρας άνοιξε τα μάτια του για πρώτη φορά μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα όταν τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο αδερφός του.

Η σύζυγος του Γουέιν Θορν εξήγησε τι συνέβη.

"Το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός είναι η ίδια του η ζωή. Έτσι όταν βρισκόταν σε κώμα μας είπαν να του μιλήσουμε.

Το πρώτο Σάββατο η Λάρκχολ είχε αγώνα. Έτσι μαζί με τον αδερφό του, του είπαμε το σκορ και άνοιξε τα μάτια του. Έρευνες έχουν αποδείξει πως μπορεί ένας ασθενής, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα να σε ακούσει κάτι που πίστεψα μαζί με τον αδερφό του.

Ήταν θαυμάσιο να το βλέπεις γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο και είναι αφοσιωμένος στην Λάρκχολ".

Αξίζει να σημειωθεί πως μία από τις πρώτες κουβέντες του Θορν ήταν να ζητήσει από τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες του συλλόγου στον αγώνα Κυπέλλου με την Τίβερτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ