ΣΤΗΛΕΣ

Τα 10 χαμένα ταλέντα του Καμπιονάτο

Τα 10 χαμένα ταλέντα του Καμπιονάτο
Αντριάνο-Ρεκόμπα-Ίντερ

Αντριάνο και Άλβαρο Ρεκόμπα φιγουράρουν σε λίστα ιστοσελίδας με τα 10... χαμένα ταλέντα του Καμπιονάτο!

Αυτό είναι το ότι παρά το τεράστιο ταλέντο που διαθέτουν σε αφθονία και το γεγονός ότι ήταν για πολλά χρόνια κάτοικοι "Τζουζέπε Μεάτσα" δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν την μεγάλη καριέρα, απογοητεύοντας σε έναν βαθμό τους φίλους των "νερατζούρι".
Το εντυπωσιακό είναι μάλιστα πως σε αφιέρωμα που φιλοξένησε η ιταλική ιστοσελίδα "Football Ιtalia" αναφορικά με τα 10 χαμένα ταλέντα του Καμπιονάτο, ο νυν άσος του Πανιωνίου Άλβαρο Ρεκόμπα, φιγουράρει στην κορυφή της λίστας, ενώ ο υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού, Αντριάνο, καταλαμβάνει την 4η θέση.

"Κτηνώδης δύναμη, στυλ σάμπα, ο Αντριάνο είχε τις προδιαγραφές για να είναι ο τέλειος επιθετικός, όμως τα προβλήματα φυσικής κατάστασης και η απερίσκεπτη συμπεριφορά του εκτός γηπέδου τον υπονόμευαν συνεχώς και τελικά τον οδήγησαν στον χωρισμό του με την Ίντερ.

Πίσω στη Βραζιλία με τη Φλαμένγκο και σε ηλικία ακόμα 27 ετών, η πόρτα δεν έχει κλείσει για τον "Αυτοκράτορα" ακόμα, όμως θα πρέπει να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τις πραγματικές του δυνατότητες σύντομα", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο για τον Βραζιλιάνο άσο, ενώ τα λόγια είναι σαφώς πιο σκληρά για τον Ρεκόμπα.

"Η απόλυτη επιτομή του χαμένου ταλέντου, το γεγονός ότι "Ο Κινέζος" συνεχίζει την καριέρα του στον Πανιώνιο είναι ένα τραγικό αστείο. Ευλογημένος με ένα επιδέξιο άγγιγμα και μία απαράμιλλη φαντασία, ο Ρεκόμπα έδειχνε να στερείται της επιθυμίας να έχει σταθερή απόδοση και να γίνει ο θρύλος που θα έπρεπε να είναι στην Ίντερ.

Σκόραρε 63 φορές σε 183 εμφανίσεις με τους νερατζούρι, όμως κράτησε την καλύτερη φόρμα του για το σύντομο διάστημα που πήγε δανεικός στη Βενέτσια", είναι το σχόλιο για τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό.

Το τοπ-10 με τους "παίκτες που θα μπορούσαν να γίνουν γίγαντες αλλά δεν ανταποκρίθηκαν στις δυνατότητές τους".


10. Στέφανο Φιόρε

9. Αρτούρο Λούπολι

8. Μάρκο Ντελβέκιο

7. Λουτσιάνο Ρε Τσεκόνι

6. Φραντσέσκο Κόκο

5. Πάολο Ρόσι

4. Αντριάνο

3. Τζίτζι Μερόνι

2. Αντόνιο Κασάνο

1. Άλβαρο Ρεκόμπα





























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ