ΣΤΗΛΕΣ

Tα (χορευτικά) κόλπα του Φάμπρεγας!

Tα (χορευτικά) κόλπα του Φάμπρεγας!

Απίστευτο: την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι ετοιμαζόταν να εκτελέσει φάουλ για τη Μπαρτσελόνα, ο Φάμπρεγας χόρευε στο τείχος για να μπερδέψει τον γκολκίπερ της Λεβάντε (video)!

Οι ποδοσφαιριστές είναι ικανοί να σκαρφιστούν τον πλέον πιθανό και απίθανο τρόπο για να μπει η μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, όμως τη φαντασία και την ευρηματικότητα του Σεσκ Φάμπρεγας δεν φαίνεται να την ξεπερνάει ουδείς.

Αυτό απέδειξε περίτρανα ο τηλεοπτικός φακός το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του Λεβάντε-Μπαρτσελόνα, καθώς "τσάκωσε" το "No" των Καταλανών να προβαίνει σε άκρως "περίεργες" χειρονομίες για να μπερδέψει τον γκολκίπερ των Λεβαντίνων, Μουνούα.

Δείτε πως Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έκαναν ανατροπή απέναντι σε Χιχόν και Λεβάντε αντίστοιχα και πηγαίνουν στο μεταξύ τους ντέρμπι με τη "βασίλισσα" να έχει αβαντάζ 4 πόντων.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι είχε στήσει τη μπάλα έξω από την περιοχή και ετοιμαζόταν για απευθείας χτύπημα, στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης (1-1 το σκορ), ο Φάμπρεγας είχε πάρει θέση στο τείχος κοιτώντας όμως προς το τέρμα και όχι προς τη μπάλα.

Βλέπετε, ήταν απασχολημένος στον να χορεύει και να κουνάει πέρα-δώθε τα χέρια του ώστε να αποπροσανατολίσει τον Μουνούα, προκειμένου ο τελευταίος να μην αντιδράσει σωστά σε περίπτωση που η μπάλα έπαιρνε τροχιά προς την εστία του.

Παρά την... φιλότιμη προσπάθεια του Φάμπρεγας να σαστίσει τον τερματοφύλακα, το 1-1 έμεινε σε αυτή τη φάση, με τον Μέσι να εκτελεί αλλά τη μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από το δοκάρι.

Δείτε τα απίστευτα χορευτικά κόλπα του Φάμπρεγας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ