ΣΤΗΛΕΣ

Τα... καλαμαράκια του Μουρίνιο και η "ατάκα" για Αντσελότι!

Τα... καλαμαράκια του Μουρίνιο και η "ατάκα" για Αντσελότι!
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είδε και τα 90 λεπτά του Λάτσιο-Γιουβέντους, καθώς δήλωσε ότι πήγε να φάει... καλαμαράκια!

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι παρά τη μέτρια εμφάνιση οι "νερατζούρι" δημιούργησαν περίπου 10 ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει άνετα 4 με 5 τέρματα, ενώ έδωσε και πάλι τροφή για συζήτηση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ με τις ατάκες που αφιέρωσε για τη Γιουβέντους, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Κάρλο Αντσελότι!
"Παρακολούθησα τον αγώνα της Γιουβέντους με τη Λάτσιο το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το γκολ του Μάουρι που δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε ένα πιάτο με καλαμαράκια εκείνη την ώρα που με περίμενε.

Ήταν ένα υπέροχο δείπνο με το επιτελείο μου. Δεν θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις αναφορικά με αντιπαλότητα η να ακούσω σχόλια από το στρατόπεδο της Γιουβέντους.

Ρωτήστε με ό,τι άλλο θέλετε, διαφορετικά θα αποχωρήσω",



δήλωσε χαρακτηριστικά ο "special one", ο οποίος ετοιμάζεται να υποδεχθεί ως φίλος τον Ιμπραΐμοβιτς, που θα επιστρέψει αντίπαλος το βράδυ της Τετάρτης με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

"Εγώ θα τον υποδεχθώ με μία μεγάλη αγκαλιά, όμως δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν οι οπαδοί. Θα τον αγκαλιάσω πριν από τη σέντρα, όμως για τα επόμενα 90 λεπτά δεν θέλω καν να ξέρω το όνομά του.

Θα είμαστε αντίπαλοι, όμως δεν αισθάνομαι προδωμένος. Χάρη σε εκείνον είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας. Δεν μπορώ να ξεχάσω έναν παίκτη όπως ο Ίμπρα, όμως λέω πάντα ότι οι παίκτες στην ομάδα μου είναι οι καλύτεροι του κόσμου.

Είμαι χαρούμενος που τα πηγαίνει καλά στην Ισπανία, όμως περισσότερο από όλα είμαι ευχαριστημένος για τους δικούς μου επιθετικούς".






Από τις αναφορές του τεχνικού των "νερατζούρι" δεν ξέφυγε ούτε ο Κάρλο Αντσελότι, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ιταλίας να μιλάει για τον "άσπονδο φίλο" του, μετά από υπενθύμιση δημοσιογράφων ότι με τις πέντε σερί νίκες στον πάγκο της Τσέλσι από το ξεκίνημα της σεζόν έσπασε το δικό του ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ με την ίδια ομάδα.

"Μπορεί να έσπασε το ρεκόρ μου στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι όσον αφορά στις διαδοχικές νίκες από την αρχή της σεζόν, όμως δεν θα καταφέρει ποτέ να σπάσει το ρεκόρ μου. Πήρα τον τίτλο μετά από 50 χρόνια με αυτό το σύλλογο..."





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ