ΣΤΗΛΕΣ

Τα "καυτά" ατυχήματα αθλητριών (pics)!

Τα "καυτά" ατυχήματα αθλητριών (pics)!
Βυζιά

Το SPORT 24 σας παρουσιάζει μερικά από τα πιο "καυτά" ατυχήματα αθλητριών

Το SPORT 24 με την βοήθεια γερμανικού site βρήκε και σας παρουσιάζει μερικές από τα πιο "καυτά" ατυχήματα αθλητριών.

Το πατινάζ είναι συναρπαστικό άθλημα για μερικούς όταν όμως συμβαίνουν ατυχήματα όπως αυτό της Ρωσίδας αθλήτριας Εκατερίνα Ρούμπλεβα, τότε αποκτά φανατικούς οπαδούς!







Το ίδιο συνέβη και στην Οσκάνα Ντομνίνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006. Κοινό χαρακτηριστικό; και αυτή από την Ρωσία. Μάλλον δεν έχουν καλούς ράφτες εκεί στα βόρεια.




Αθλήτρια δεν είναι αλλά ποιος ενδιαφέρεται; Η γνωστή τραγουδίστρια Τόνι Μπράξτον έδωσε καταπληκτική παράσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2006, απ' ότι φαίνεται ο κόσμος απόλαυσε την "ερμηνεία" της.



Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Είναι γεγονός η Ελληνίδα πολίστρια Ντίνα Κουτέλη είχε ένα άσχημο ατύχημα στην πισίνα. Το ίδιο και η Ευτυχία Καραγιάννη. Αυτά τα καταραμένα μαγιό φταίνε.








Για να μην λέει ο κόσμος ότι μόνο εδώ συμβαίνουν όλα και στον Καναδά έπαθαν τα ίδια, αφού η Μαρί Έιπριλ βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα της και αν κρίνουμε από την έκφραση της, δεν πρέπει να ένιωσε και πολύ ωραία.




Η Ιταλίδα τενίστρια έχει όλα τα φόντα να βρεθεί στην κορυφή του αθλήματος, αφού πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Εδώ μάλιστα επιδεικνύει τις ικανότητες της στο.. stretching.



Μεγάλη αθλήτρια αλλά όπως φαίνεται δεν έχει καθόλου γούστο σε εσώρουχα. Ο μόνος λόγος για να την δικαιολογήσει κάποιος είναι ότι μένει προσωρινά με την.. γιαγιά της.






































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ