ΣΤΗΛΕΣ

Τα παπούτσια του... Τιάγκο Μέσι

Τα παπούτσια του... Τιάγκο Μέσι

Ο νεογέννητος Τιάγκο βρισκόταν... κοντά στον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο τη Θέλτα. Η αφιέρωση του Αργεντινού χαζομπαμπά.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε αυτή τη φορά να πετύχει γκολ στον πρώτο αγώνα, αφότου έγινε πατέρας. Δεν τίθεται βέβαια αμφιβολία πως σε έναν από τους επόμενους αγώνες ο Αργεντινός σταρ θα πετύχει γκολ και ίσως μας επιφυλάξει ξεχωριστή αφιέρωση στον νεογέννητο Τιάγκο και τη γυναίκα της ζωής του, την Αντονέλα.

Πάντως ο Μέσι κατέβηκε... εξοπλισμένος στο γήπεδο, έχοντας στα ποδοσφαιρικά παπούτσια του γραμμένο (ή καλύτερα τυπωμένο) το όνομα Τιάγκο.

Ο Μέσι έχει πετύχει φέτος 13 γκολ με τη Μπαρτσελόνα και πιθανότατα το 14ο να είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά στην καριέρα του.

Τη... μόδα με τα ονόματα των παιδιών του στα παπούτσια είχε λανσάρει ένας παλιός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός επιθετικός Πάτρικ Κλάιφερτ είχε ζητήσει από το χορηγό του να φέρουν τα ονόματα των δύο παιδιών του (τότε) τα παπούτσια του. Έκτοτε έγινε αγαπημένη συνήθεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ