ΣΤΗΛΕΣ

Θα φιλούσες μία κοπέλα με φανέλα του μεγάλου αντιπάλου;

Θα φιλούσες μία κοπέλα με φανέλα του μεγάλου αντιπάλου;
© YOUTUBE/CHELSEAFANSCHANNEL

Το μοντέλο Sophie Rose ζητούσε από οπαδούς της Τότεναμ να τη φιλήσουν, παρότι αυτή φορούσε τη φανέλα της Τσέλσι. Ποιοι υπερίσχυσαν τελικά, οι πιστοί ή οι άπιστοι; Δείτε το βίντεο! (VIDEO)

Οι οπαδοί κάθε ομάδας στον πλανήτη, διατρανώνουν την πίστη τους και ξεκαθαρίζουν ότι δεν επιθυμούν καμία σχέση με τα χρώματα, τα εμβλήματα και τα διακριτικά του αντιπάλου... Τι συμβαίνει, όμως, όταν αυτά τυγχάνει να... κοσμούν μία πολύ όμορφη κοπέλα; Τότε ποιος επικρατεί; Η πίστη στην ομάδα ή το δέλεαρ της ελκυστικής γυναίκας;

Ένα τηλεοπτικό συνεργείο από το Chelsea Fans Channel μετέβη έξω από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν, πριν από ένα παιχνίδι της Τότεναμ, προκειμένου να πειραματιστεί. το μοντέλο Sophie Rose ζητούσε από τους φίλους των Σπερς, οι οποίοι κατευθύνονταν στο γήπεδο, να της δώσουν ένα φιλί λόγω Χριστουγέννων.

Όμως, πριν από το φιλί, άνοιγε το παλτό της και τους έδειχνε ότι φορούσε μία φανέλα της Τσέλσι, ρωτώντας τους εάν έχουν πρόβλημα να τη φιλήσουν, επειδή φορά τη φανέλα ενός... άσπονδου γείτονα!

Ποιος υπερίσχυσε τελικά; Αυτοί οι οποίοι τη φίλησαν, παρότι υποστηρίζει την Τσέλσι ή όσοι παρέμειναν πιστή στην Τότεναμ και δεν φίλησαν μία... εχθρό; Δείτε το βίντεο και πάρτε την απάντηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ