ΣΤΗΛΕΣ

"Θέλουμε σεξ με τον Μέσι"!

"Θέλουμε σεξ με τον Μέσι"!

Οι "μούσες του Κόπα Αμέρικα 2011", Ιρίνα Γκράντες και Ντέζι Αραούχο, τόνισαν σε συνέντευξή τους ότι ο Λιονέλ Μέσι συνιστά... ερωτική φαντασίωσή για αυτές και ότι θα ήθελαν αμφότερες να κάνουν σεξ μαζί του (video)!

Χάρη στο αναπάντεχο στριπτίζ που προσέφεραν στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό, κατά τη διάρκεια του Ουρουγουάη-Περού, οι δύο φανατικές οπαδοί του συγκροτήματος του Σέρχιο Μαρκαριάν κέρδισαν αυτόματα τον χαρακτηρισμό "μούσες του Κόπα Αμέρικα 2011" από όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη, και όπως φαίνεται θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για πολύ καιρό ακόμα.

Δεν χρειάζεται άλλωστε να προσπαθήσουν και πολύ... Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην αργεντίνικη εφημερίδα "Cronica", οι Ιρίνα Γκράντες και Ντέζι Αραούχο "προκάλεσαν" αυτή τη φορά με τις δηλώσεις τους, αποκαλύπτοντας ότι ο παίκτης που αποτελεί ερωτική φαντασίωση για αυτές είναι το μεγάλο αστέρι της "αλμπισελέστε", Λιονέλ Μέσι.

"Θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί του", συμφώνησαν τα δύο σέξι μοντέλα από το Περού, με την Γκράντες να τονίζει ότι "θα προχωρούσα στην απαγωγή του και θα του έκανα ένα ξεχωριστό δείπνο...".

Πέρα από την "εξομολόγηση" την οποία έκαναν αναφορικά με τον 24χρονο άσο, αναφέρθηκαν παράλληλα στον έντονο συναγωνισμό που φαίνεται να υπάρχει με τη διάσημη οπαδό της Παραγουάης, Λαρίσα Ρικέλμε, με το μήνυμα ωστόσο που έστειλαν να είναι κάτι παραπάνω από κρυστάλλινο.

"Δεν είχαμε πρόθεση να κάνουμε τόπλες στο ματς με την Ουρουγουάη. Δεν ήταν κάτι που επιδιώξαμε και δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία ανταγωνισμού με τη Λαρίσα Ρικέλμε.

Εάν όμως είναι αυτή η μούσα του Μουντιάλ 2010 τότε εμείς είμαστε οι μούσες του Κόπα Αμέρικα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ