ΣΤΗΛΕΣ

Θεραπεία σε... κατάψυξη για "Γκάζα"!

Θεραπεία σε... κατάψυξη για "Γκάζα"!
Γκασκόιν

Σε ειδική θεραπεία, όπου θα μπει για 3 λεπτά σε "κελί" με θερμοκρασία -135 βαθμούς, θα υποβληθεί ο "Γκάζα"

Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα (26/1) η αγγλική εφημερίδα "Daily Star", ο "Γκάζα" θα μπει για τρία λεπτά σε ειδικό ψυγείο με θερμοκρασία -135 βαθμούς κελσίου, στο πλαίσιο μίας θεραπείας που εφαρμόζει η κλινική στην οποία νοσηλεύεται (“Sporting Chance Clinic”), με τον στόχο να είναι η επίσπευση του χρόνου αποκατάστασής του μετά από τις επαναλαμβανόμενες ψυχοφυσικές καταρρεύσεις τον τελευταίο χρόνο.
Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται "κρυοθεραπεία" και είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ αθλητών για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν αρρώστιες όπως η οστεοπόρωση, αλλά επίσης η κατάθλιψη και το στρες, καταστάσεις που έφεραν τον πρώην άσο ένα βήμα από την οριστική πτώση του.

Σύμφωνα πάντως με την Ντάριλ Πάνετ, την αθλητική εισηγήτρια η οποία εργάζεται αυτή τη στιγμή στην κλινική, η κατάσταση του Πολ Γκασκόιν έχει παρουσιάσει τρομακτική πρόοδο το τελευταίο διάστημα, χάρη στην εκπληκτική θέληση του "Γκάζα".

"Είναι εκπληκτικό να τον βλέπεις πως προπονείται. Εγώ είμαι 26 χρόνων αλλά δεν μπορώ να τον ακολουθήσω στο γυμναστήριο.

Ο Πολ είναι πραγματικά σε φόρμα και σε θέμα φυσικής κατάστασης είναι καλύτερα τώρα σε σύγκριση με την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο",

δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον ίδιο τον παίκτη να υποστηρίζει:

"Αισθάνομαι και πάλι δυνατός, και είμαι αποφασισμένος να μην αφήσω να με νικήσουν αυτά τα πράγματα. Ξέρω ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, όμως αισθάνομαι ότι επέστρεψα και ότι γίνομαι καλά".









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ