ΣΤΗΛΕΣ

Το απίστευτο ακυρωθέν γκολ της Γιουνάιτεντ!

Το απίστευτο ακυρωθέν γκολ της Γιουνάιτεντ!
Ρούνεϊ-Γκιγκς-κόρνερ

Ο Χ.Γουέμπ δε μέτρησε καθαρό γκολ του Κ.Ρονάλντο μετά από άψογη κομπίνα Γκιγκς-Ρούνεϊ στο κόρνερ (vid)!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έστειλε με κεφαλιά -στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους- τη μπάλα στα δίχτυα του Πετρ Τσεχ, όμως αντί να χαρεί με τους συμπαίκτες του για το άνοιγμα του σκορ είδε προς γενική κατάπληξη το ρέφερι της αναμέτρησης, Χάουαρντ Γουέμπ να μη μετράει το γκολ, ακολουθώντας την υπόδειξη του βοηθού του.
Τί ακριβώς έγινε; Οι παίκτες του Άλεξ Φέργκιουσον επέλεξαν μία καλοστημένη... κομπίνα (καθόλα νόμιμη) για την εκτέλεση ενός κόρνερ, όμως δεν βρήκαν απροετοίμαστους μόνο τους παίκτες της Τσέλσι αλλά και τον άνθρωπο που είχε την ευθύνη της εποπτείας της περιοχής των "μπλε", Ντάρεν Καν.

Συγκεκριμένα, ο Γουέιν Ρούνεϊ πήγε για να εκτελέσει το κόρνερ αλλά παραχώρησε τη θέση του στον Ράιαν Γκιγκς, αφού προηγουμένως είχε χτυπήσει ελαφρά τη μπάλα ώστε να την βγάλει εκτός ημικυκλίου.

Ο Ουαλός εξτρέμ με τη σειρά του προσποιήθηκε πως θα την τοποθετούσε ξανά δίπλα στο σημαιάκι, όμως αντ'αυτού προχώρησε με τη μπάλα, έκανε τη σέντρα-ασίστ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χρίστηκε με ωραία γυριστή κεφαλιά σκόρερ για την ομάδα του.

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισαν το γκολ-προϊόν άριστης κομπίνας δύο παικτών τους, όμως ο βοηθός διαιτητή δεν είχε αντιληφθεί την "κρυφή" συνεργασία των δύο παικτών με αποτέλεσμα να πάρει λανθασμένη απόφαση.

Το εντυπωσιακό βέβαια είναι πως από το κόρνερ που ακολούθησε, η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του Βίντιτς και από εκεί στα δίχτυα της Τσέλσι, με αποτέλεσμα να ξεχαστεί η διαιτητικη απόφαση που στέρησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο το δικαίωμα να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ